Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

slm kizlar bebek cim sogani kaynatiyormusun yoksa cay gibib mi demliyorsun.? bide adettin geldikten sonra mi basliyorsun adetliyken mi?? bugun regl gunumun son gunu hade bakalim.gecen hamileligimde adetten 10 gun sonra kizim tutunmus bana gec dollenmeyle bu seferkini nasil yapsamki.. selametcim insallah yerlesme kanamasidir

canım adetten 7 gün sonra başlıyorsun 15 gün kullanıyorsun 1 veya 2 klorsuz su bardaği suyu kaynatıp içne 1 orta boy soganı 4 e bolerek koyup 5 dk kaynatıyorsun ılıdıktan sonra yemeklerde önce içiyorsun sabah ve akşam

ben 15 gn diye biliyordum 5 gunmu zaten bu ayda adetten sonra 5 gun duzenlı yaptım iltihap vardı ve gecti kurudum resmen o ayıda hiç akıntısız gecırdım

Kizlar kusura bakmayin uzun zamandir girmeye vaktim olmadi. Simdi bak canim snein beliritlerin bana psikolojik gibi geldi. ama ebbek yapmaya basladiktan sonra adette duzensizlikler olabiliyor yani gecikme veya az yada cok surme gibi. bu kisiden kisiye hormonlarina gore degisiklik gosterir. fazla uzerine dusme bebegi denerken bebek yapiyormus gibi degilde oylesine birlikte oluyormussunuz gibi davran cunki kafaya taktikca olmaz bunu biliyorum. ama adet duzensizligi bebekten once olabilir bir kac defa daha deneyin ve yumurtlama gununu kacirmamaya ozen goster. sadece rahat ol kendini fazla dinle baktin ki olmuyor 2-3 ay ondan sonra dr'a gidersin canim.. insallah birazn once guzel haberini aliriz.

allah iiyilik wersin almirecim benimde yarın adet günüm ama olacam gib i bakalım hayırlısı önümüzdeki ayda eşimle ayrıyız napcam bilmiyom walla🙁

Sagol aysecim. wallahi benim stresten 2 gun gecikti dun sonunda aksam vakti geldi de rahatladim ya.. insallah adet olmazsin ama olacagim gibi diyorsan kendi vucudunu biliyorsun sonucta o zaman olacan herhalde.. canim bu kadar takma kafana ya :s esinden uzun suremi ayrilacaksiniz? belki donunce denersiniz rahat rahat simdi isi aceleye getirerek stresten zaten olmuyo. belkide boyle hayirlisiysa boyle olacak canik benim takma kafana olur mu uzulme.. inan sen hamile oldugunda esinin yaninda olmasini cok isteyeceksin cok ihtiyacin olacak ozellikle manevi yonden ben bunlari yasadim cunki bende esimden ara ara 3- 4- 10 ay sure boyunca ayri kladim ama o sure icinde ebebgim zaten vardi ve benim icin cok yikici oldu bu donemler.. mecburiyetten ayrilmak zorunda kaldik inan cok zor esinin hep yaninda olman lazim.

neyse canim bu ay yumurtlama dinemine getirmeye calis ama yumurtlama donemine kadar keciboynuzunu deneyin derim. esinde sende.. insallah guzel bebek haberleri aliriz hepinizden.. canim ben kayseriliyim canim ama hic yasamadim orada. simdi avustralyadayim ve bura vatandasiyim burada yasiyorum.