Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

bende 2.5 yıldır beliyorum kızlar lütfen bana cevap verin benim de adet günüm dündü ama bazen 1.2 gün oynar hep bu ay akıntım çok oldu özellikle bu aralar karnım çok şiş ben adet olamadığım için şiştiğini düşünüyorum ama ümitlenmek istemiyorum sizce karnımın şişliği nedendir

https://www.meleklermekani.com/gebe...emekte-fayda-var-arkadaslar-yardimci-kur.html şirine bu linke bir göz at hamile kalmayı kolaylastıran kürler var konuyu ben actım belkı yardımcı olur denemekte fayda var..ve cok basit.belkıde derdine derman olur ben basladım kürlere özellikle hayıt tohumu die bir bitki var o cok faydalı ben baya arastırdım yumurta kalitesını arttırıo ve gebelıgı kolaylastrıo sende dene derim..cay gibi demlıom ve sabah aksam içıom.bunun dısında asalan pencesı adacayı civan percemı caylarınıda içıoyorum..hepsi gebeliği kolaylastıran yardımcı kürler..hiç bi yan etkısıde yok ben 1 ay olcak içıom bakalım sonuç ne olacak hormon dengeleyıcı bu kürler..

şirine ümitsizliğe kapılma hemen eşinde sorun var die benim bir arkadsımda öleydı eşinin sperm sayısı cok düsüktu doktorlar bu durumda zor dediler gebe kalman sürekli tedavi gördü 7 sene ugrastı tam ama sonunda gebe kaldı bir kızı var sonrada 2 .cocuguda oldu doktorlar bile şaşırmıs nasıl olur Rabbim isteyınce oluo inanki gebelik olcaksa o an tek bir damlası bile bitanesı bile yetıo..hatta arkadsımında sağ tüpü tıkalıydı ona rağmen gebe kaldı sol tüpten tutmus..birinci cocugu olunca ikıncı hemen oldu arkasından zaten rahim hazır oldugu için..eşine spermi güçlensın die keçi boynuzu pekmezi yedir sürekli sabah aksam.. hatta sen de yiyebilirsin bende yiyorum çünkü tadı da güzel..ümitsizliğe kapılma evde kendi imkanlarınlada başarabilirsin..

canım açmış olduğun linkten sormuştum ama burdanda sormak istiyorum.bu incir ve soğan kürleri hakkında. bu kuru soğanı taze taze yesek. kuru inciride öyle yesek olmazmı. çünkü bu kürleri kullananlardan değişik değişik yorumlar okudum.insan tereddüt ediyor. bende kullanmayı düşündüm.ama kararsız kaldım.senin bir fikrin varmı acaba.

canım biraz bekle derim benimde bugun regl gunum gelen giden yok akıntımda yaklasık 10 gndr hiç dendecek kadar az hatta şimdi hiç yok sadece cok az yumutalıklarımda batmalar oluyo bazen çatılarıma vuruyo buda benim adet belirtim olur zaten 2 gndr vucut ısısı çok arttı yanıyorum resmen beklemedeyim

Ben soğan kürünü 5 gün yaptım sonra bıraktım bu ay deniycem tekrar sabah aç akşam aç içiyorsun soğutmadan ılık ve taze yapıcaksın yemeyle olmuyo arastrmasını cok yaptım ben bunun canım kesinlikle zararı yok

Aldım bugün hemen ama eşim sevmiyo kurusunu alıp kaynatıp vermeyi düşünüyorum bu kürle sperm sayısı 7 mıl olup 22 mıl cıkanları biliyorum sağol canım yorumların için burdan gebe olmadn cıkmayalım

çok teşekkür ederim canım, ama internette araştırdığımda bir kısım memnun bir kısımda içtikten sonra kist olduğunu sylüyor bu nedenle kafam karıştı.bizim bildiğimiz soğan ben yemeklerdede bolca kullanırım vede çok severek tüketirim.kaynatılınca acaba başka birşeylermi oluyor da bazen zararı dokunuyor diye düşündüm.sonuçta kendisni yemekte aynı vitaminleri almak değilmi,yanlışmı düşünüyorum.