Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Selametcim bence sende adtein bitince bir muayene ol cunki bazen tupler de sorun oluyo tikaniyo falan ondanda olmaya billir basustu onceden bilinmesi lazim.. zaman cabuk geciyor bundan sonra zorlasa bilir senin icin. Allahtan hayirlisi

almira dr bu yüzden aşılama dedi zaten ama ben istemiyorum tutmazsa esim bırdaha yaptırmaz onu iyi tanıyorum şimdiden umutsuz cokcabuk kestirip atar kanal tıkanıklgı içinde arastırmadayım göbekten ameliyat ederek acılıyormus ama tekrar tıkanma ihtimali var bütün testlerimi yaptırdım ilk doktorda kalmayıp baska yerlerde gitmeyi düşünüyorum eşim sürekli gece çalıştığı için ilgilenemıyo bende fazla üstelemıyorum bu arada ondada sperm hareketliliği düşüklüğü var normalde %15_20 olması gerekırken %3 o yüzden bende tutmayacagını biliyorum bi allah bir ben biliyorum kendime yakıştıramıyorum bu durumu 4 kız kardesiz hepsının 2 ser tane var insanların aynı soruları bezdrdı artık ilk yıllar rahat korunuyorum dıye geciştiriyosun ama dört sene oldu hep özel günlerde müjde vermek isterdim ona ama yok nisan 7 evlilik yıl dönumuz cok isterdim ama allah ol deyince olur isyan kesinlikle etmiyorum vardr bi bildigi yarabbimin

almira dr bu yüzden aşılama dedi zaten ama ben istemiyorum tutmazsa esim bırdaha yaptırmaz onu iyi tanıyorum şimdiden umutsuz cokcabuk kestirip atar kanal tıkanıklgı içinde arastırmadayım göbekten ameliyat ederek acılıyormus ama tekrar tıkanma ihtimali var bütün testlerimi yaptırdım ilk doktorda kalmayıp baska yerlerde gitmeyi düşünüyorum eşim sürekli gece çalıştığı için ilgilenemıyo bende fazla üstelemıyorum bu arada ondada sperm hareketliliği düşüklüğü var normalde %15_20 olması gerekırken %3 o yüzden bende tutmayacagını biliyorum bi allah bir ben biliyorum kendime yakıştıramıyorum bu durumu 4 kız kardesiz hepsının 2 ser tane var insanların aynı soruları bezdrdı artık ilk yıllar rahat korunuyorum dıye geciştiriyosun ama dört sene oldu hep özel günlerde müjde vermek isterdim ona ama yok nisan 7 evlilik yıl dönumuz cok isterdim ama allah ol deyince olur isyan kesinlikle etmiyorum vardr bi bildigi yarabbimin

Sirine oncelikle sana sunu soylim canim ben turkiyede yasamiyorum ve su anki yasadigim ulkeyle turkiye arasinda gece gunuduz degisikligi var sana en son cevap yazdigimda yatmak uzereydim saat gecenin 12'siydi cunki. sana heran istedigin zaman cevap yazamam kusura bakma canim.. bunu anlatabildiysem ve anlayabildiysen ne mutlu. simdi gelelim sana, sperm dusuklugu oldugu taktirde zaten ya tup bebek yada asilama yaparlar. Asilamayi denemekten baska careniz yok. tutmazsada esin bir daha ister istemez o sizin sorununuz. Baska doktorlarada gorun bakalim onlar ne diyecek.. Ama esinde cocuk istiyorsa bu ve buna benzer tedavilere herzaman acik olmak zorunda.. gerisi sana kalmis canim..

Selametcim bence sende adtein bitince bir muayene ol cunki bazen tupler de sorun oluyo tikaniyo falan ondanda olmaya billir basustu onceden bilinmesi lazim.. zaman cabuk geciyor bundan sonra zorlasa bilir senin icin. Allahtan hayirlisi

Allah razı olsun canım. Haklısın bende düşünüyorum aslında işte aca bir iki ay beklesemmi diyede düşünüyorum bu nedenle de kararsızım biraz.inşallah bir güç gelirde doktora gidebilirim.korkuyorym aslında gerçeklerle yüzleşmeye.kendimi alıştırmam lazım en kötü sonuca.hadi hayırlısı inşallah sana güzel haberler verebilirim Almiram.

anladım canım saol acıklamaların için yordum seni bilmiyordum yurt dısında oldugunu .eşimin sperm düşüklüğü degil haretliliğinde düşüklük var dr verdiğim ilaç onu yükseltr dedi eşinin çözümü var devamli verdiğim ilacı kullanacak dedi . ama beklemek istemediğim için bana aşılamayı uygun gördü. onun dısında uzun süürer dedi

ah ah ben de aynı sorunları yaşıyorum canım herkes soruyor bebiş var mı diye,cvp vermekten sıkıldım artık ama umursamamak lazım çünkü bebiş olduktan sonra 2.yi düşünmüyor musun diye soracaklar 🙂 benim doktorum da duruma göre bakacak ama büyük ihtimalle aşılama görünüyor .hayırlısı canım kısmet ne zaman ise o zaman olur moralimizi yüksek tutatlım ve hayata gülümseyerek bakalım 🙂 kocaman öpüldün 🙂

bir tane olsunda ben 2. yi istemem. bugun regl günüm ümitte yok gelen gidende yok içimde.regl olmayı bekliyoru. kendimede eşimede cok iyi bakıcam. bu ayı iyi degerlendiricem istiyorum ama uğraşmıyorum neyse bakalım neler olucak senin ne problemin var