Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

şirine hoşgeldin canım.bence 3 gün daha bekle adetine az kalmıs şuan bişi sölemek hata olur ama o tarz belirtiler ben cok yaşıyorum ve çoğunuda psikolojık yasadım..kendını psikolojık olarak etkıleme stres yapma yoksa olması gereken adetın de gecıkebilir ve seni yanıltabilir canım.evet söledıgın o belirtiler gebelik belirtisine cook benzıo ama yanıltıcı olabiliyor bende 3 senelık evlıyım ve 3 senedır süreklı yasıyorum böle belirtiler ve hep umutlanıyorum ama hep hüsran sonuç anlıcan..hayırlsıı diyorum inş.güzel haber alırız senden burdan bizi haberdar et mutlaka adetıne az kalmıs adetın gecıkırse hemen bi test yap..hatta suan kandan test versen kesın sonuc cıkar inş.gebesındır..

Merhaba sirinecim hosgeldin canim.. sol tupum kapali diyorsun bende o problemi halletmeni tavsiye ederim canim bu belirtilerinde psikolojik gibi geldi bana ama insallah yaniliyorumdur. cunki coook duydum ayni belirtide olan kisileri hepsi husran oldu.

canım bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum.bende son 2 aydır aynı belirtileri yaşıyorum ama sonu hep hüsran oluyor.hep ümitleniyoruz,inşallah vardır diyoruz,kendimizi hamilelik psikolojisine çok kaptırıyoruz.hatta hamileymişiz gibi davranıyoruz.bence adetinin geçmesini bekle hatta 3-4 gün geçmesini bekle.çünkü bende artık yle yapmaya karar verdim.zaten varsa eninde sonunda öğreneceğiz,işte biz kadınlar sabırsızız,bir an evvel öğrenmek istiyoruz.İnşallah rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etmiştir ve senden güzel haberler alırız kardeşim.inşallah haber verirsin bizlerede.

yorumlarınız için teşekkr edrim arkadaslar.ben hüsrana alışkınım acaba o göğsümdeki yanmalr sızlmlr ağrılr 1 hafta sgn kürü yaptm ondan olblrmi acaba bu arada esimin sperm hareketliliğinde düşüklük var ilaç kullanılıyor aynı sekilde bende folic asid kullanıyorum .bu arada bebek1 3 sene korunmadınmı

hsg den okadar korktumki niyetim hiç yok almira dayanamam 4 yıl oldu sanki günler aleyhime işliyo gibi geliyo esim beni bebek gibi seviyo ve bebebgmz olmasını cok istiyor bir dönemden sonra eşler oyalancak birşey olmync birbirlerinden sıkılıyo

Sirine test yaptir canim en azindan rahatlarsin.. 🙂 seni uzmek istemem ama adete yakin akintilar azalir diye biliyorum cunki bende de ayni oluyorn benimde adetime 2-3 gun kaldi akintim kesildi ve bu ay korunduk yani bebek beklemiyorum adet olacagimi biliyorum fazla umitlenme derim sonrasinda morel falan kalmiyor cunki.. rahat ol eminim esin seni ve duurmlari anlayacaktir. ayrica tup sorununu cozmen lazim cozmessen bebek olmasi senin icin daha zorlasa bilir kolay gelsin bir sorun olursa cekinmeden sorabilirsin..