Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Canım Almiram sen mesajını görmedim canım daha yeni gördüm,bugün pazar olunca nöbetçi eczane yakınlarda olmayınca bende vein yakınındaki özel hastaneye gittim. kan tahlili yaptım. ama sonuç negatif canım.üzüldüm ama ben hep hayırlısını istediğim için yapacak birşey yo tabiki.yardımların ,beni yanlız bırakmadığın ve bilgilendirdiğin için Allah razı olsun.inşallah rabbimin razı olduğu kullarından olursun.

öyle ya bizde o anki sıkıntı ile ne yapacağımızı bilemedik..sonra pişman olduk ama iş işten geçmişti.nese hayırlısı olsun sizlerden allah razı olsun almirem..öyle bişey olursa siz baktırmayın seninde dediğin gibi bikaç gün bekleyin..inş. rabbim bi daha nasib eder..amiiiiiiin

selamet uzulme canim benim ya Allah buyuk. ondan umut kesilmez.. istersen bir dr'a da gorunebilirsin belki o sana daha iyi bir yol gostere bilir.. hayirlisi neyse o olsun..

selamet uzulme canim benim ya Allah buyuk. ondan umut kesilmez.. istersen bir dr'a da gorunebilirsin belki o sana daha iyi bir yol gostere bilir.. hayirlisi neyse o olsun..

Allah razı olsun Almiram,biz tıpben uygun olan zamanları değerlendirdik.takdir Allahındı.Demekki hayırlı değilmiş Almiram. Hayırlısı.bende düşündüm gitmeyi ama.cesaret edemiyorum.daha 1 deneme olunca.geçen aykınde seyahatteydim yumurtlama döneminde.onun için onu saymıyorum. bunu ilk diye sayıyorum.bana biraz zaman geçsinde öyle gel diye.belki bir cesaret gelir giderim inşallah.

Sen nasılsın canım? bir gelişme varmı hem bebek hemde ayrı eve çıkma durumları ile ilgili.inşallah senin için hakkında hayırlı nasıl olacaksa öyle olur canım benim.

o zaman bir kac defa daha denersiniz olmazsa gorunursun bir dr. belkide bir sey varsa allah korusun hani kist gibi falan onceden onlemini alirsiniz en azindan bendede bir degisiklik yok canim aynisi gibiyiz..

buarada adet oldun mu selametcim?

evet canım bu sabah oldum.hiç ne günü nede saati şaşıyor. ben genelde adet günümde sabah erkenden oluyorum .bugünde öyle oldu.adetimde düzenli ama nasip değilki demekki.internetten baktım. gene ovulasyon tarihlerim gene aynı canım. 22 mart ile 27 mart arası. geçen ayda 22 şuabtla 27 şubat arasıydı.tesadüfe bak değilmi.

ben 4 yıllık evliyim ve cocugum yok hiç kornmadık esimle gecen ay hsg filmi cektirdim va sol tüpte tıkalı çıktı bu ay adetime 3 gn var 2 hafta önce göğüslerimde aşrı derecede sızlama ve agrı oldu resmen ici yandı 10 gn kadar surdu şimdi cok az ara ara kasıkta sag tarafta batmalar oluyo aniden bu durumda olanlar varmı?