Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

ya kizlar adetime 4 gün kaldi ve 2 gündür cok akintim var..belim kopuyor sanki..adet mi olucam yoksa hamile miyim yaaaaaaa..off beklemek cok zor..gerci 5 gün önce erken gebelik testlerinden yaptim negatif cikmisti🙁

hayırlısı olsun canım.eğer hakkında hayırlı ise rabbim inşallah sana hayırlı bir evlat nasip eder ve buradan bizlere bu güzel haberi verirsin.

selametcim ne gibi yöntemlere başvurdun paylaşabilir misin ?

selametcim ne gibi yöntemlere başvurdun paylaşabilir misin ?

canım herhang bir yöntemim yok benim.sadece almira kardeşim son adet tarihlerimi söylemiştim oda bana 22 şubat,24 şubat ve 27 şubatta ilişki olmasını söylemişti.bu kadar yani.ssadece bana söylediği günlerde ilişki oldu.şimdide beklemedeyim.artık hakkımızda hayırlısı.inşallah sitede bebek isteyen tüm kardeşlerimize rabbim hayırlı evlatlar nasip eder.amin.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah canım yaa..ilgilendiğin için teşekkürler

ilk gün canm 28 günde bi oluyosundur doğrusu o canm ilk adet gününden diğer adet gününün ilk günü

slm;

Forumu 1,5 sene her ay erken belirti ararken okudur tüm sayfaları ezberledim ve şunu söylemek istiyorum, şuan adetim geçeli 4 gün oldu kanda 4 haftalık gebe çıktım ve tüm belirtilerin yalan olduğunu anladım, herkesin bünyesi farklı bende hiçbir değişiklik yapmadı, adet günümden beri 1 haftaya yakındır petle geziyordum adet belirtisi yaşıyordum çünkü...dün birşey dürttü idrarda baktım pozitif inanamadım. Bu forumu takıp eden arkadaşlara umut olsun diye yazıyorum. 3,5 yıldır eliyim 1,5 yıldır bebek istiyoruz olmuyordu 3ay klomen çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bana mısın demedi en son rahim filmi çektirdim ve o ay gebe kaldım allahın takdiri. Çok uzattım biliyorum ama kendinizi belirtilere konsantre edip psikolojinizi bozmayın, düşünmemek imkansız tabi ama biraz da olsa başka uğraşlar bulun kendinize....