Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

canim bazen insan kenidi iyi dinledimi hamile oldugunu aliyorsun ama bazen oluyor ki nekadar dinlersen dinle bilncaltinda hamile olabilirim sorusu girince psikoljikte olabiliyor.benim 8 ay adetlerim cok ama cok duzensizdi.ben sikintiya gelemem disetkenlerden dolayi adet duzenim bozldu..bir kere foss dogum yasadim(bosgebelik) 2 ay dinlen dedi dr um.kontrolden uc ay sonra gebe kaldim..adet bitiminden uc gun sonra basladim 10 gun boyunca iki gunde bir... sonucta gec dollenme olmus dr dedigine gore22 sinde olmasi gerekirken 29 unda hamile kalmisim ama benim kasiklarimda batma vardi vee adetimin erken den gelmeyecegini bildigim icin hissettim..bazi dr lar diyor erkenden hissedilmez diye ama bunu hisseden bir kadin vee dedigin gibi vucut kimyasi kimi insanlarda degisiklik gosterip erken anliyabiliyoruz.ama bunda supheliyim sadece bir sefer iliski oldu..folik asitide biraktim belki hamile degilim diye

anladım cnım olmucak diye birsey yok hayırlısı diyelım ozman peki adet gunun negundu testı nezaman yaptın ?? benımde bugun adet gunum gelmedı dahaa beklıorum

Merhaba canım,

Dün kan testi yaptırdım negatif çıktı malesef🙁 Ama hiç bu ay ki kadar sancı çekmemiştim. Hala da adet olmadım. Hiç gecikmezdi. Her ay düzenli olurdum. Bu ay 3 gün gecikti. Daha da gecikirse doktora gitmeyi ve tekrar test yaptırmayı planlıyorum..🙁

canim benim adetime daha 2 hafta var 🙂 bugunde karnim agriyor 🙁 sen 1 hafta bekle gelmezse test yap.hadi hayirlii

cicci canım belkıde geç oluşan bir gebelik vardır kanda oyüzden çıkmamısta olabilir çünkü bazen doktorlar ultorosonda bakıolar gebelık oldugu halde bile göremıolar yok dıolar...kanda da geç olustaysa cıkmamıs olabilir.biraz daha bekle bakalım ama belkıde gercekten yoktur psikolojıkte gecıkmıs olabilir adetin.biraz bekle doktora git derim..en azından neden gecıkmıs adetın onu öğrenırsın canım..

sanirim ben usuttum dun krnim midem cok fenaydi 🙁 gazda vardi 🙁zaten belim agriyor kzim sagolsun gece zirt birt uyaniyor..ustunu surekli aciyor!!!
bence sen hamilesin diger belirtiler adetle bagdasiyor ama miden almiyorsa gebe olabilirsin yine hayirlisi olsun.bebek geleceksede hayirlisyla saglicakla gelsin..