Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Bende 4.deneme de hamile kaldım.benim belirtilerim de kasık ağrısı göğüs ağrısı ve adet gecikmesi olarak başladı.bazen hamileyken bile adet görecekmiş gibi belirtilerinizolabiliyo.yani hemen üzülmeyin.adet inizi beklerken hamile haberinizi alabilirsiniz 🙂 kızım 4 yaşında şimdi 2.yi denedik adetime 2 gün var.yine göğüs ağrılarım,yorgunluk,halsizlik ve şiddetli kasık ağrılarım başladısık idrara çıkma ve kasık bölgem de yanma zonklama gibi şikayetlerim var.hamile de olabilirim asıl cevabı adetim gelmezse alıcam.hayırlısı artık 🙂

ne güzel inş. hamilesindir cnm ALLAH biz olmayanlarda nasip eder inş. ben geçen ay 6 sında regl oldum yani bugün ama 2 sinde damlama şeklinde bikaç gün geldi doktora gittim ne oluyo diye stres mevsim vs. olur böyle dedi ve eve geldim ertesi gün regl oldum şimdide gögüslerim 10 günden fazladır ağrıyor hamilelik belirtilerinin hiç biri yok ama regl de olmadım günümden önce olurdum genellikle noluyo bana böyle bekleyince kaçıyo galiba 🙁 🙂

Kızlarrrr dün idrar bugünde kan testi sonucuma göre hamileyimmmm 🙂 ALLAHA şükürler olsun menepoz derken bebiş geliyomuş meğer 🙂Allah isteyen herkeze veririr inşallah bu mutluluğu benimde hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah 🙂

arkadaşlar merhaba; bende konular ilgimi çekince katıldım aranıza.. malum tabe bnde bi bebek istiyorum artık.. 1 yıllık evliyim ve bi kaç aydır korunmuyoruz.. şuan adetime 2 gün felan var ama bnde göğüslerimde yaklaşık on gündür inanılmaz bi hassasiyet var ara arada bek ve kasık ağrım oluyo. yaklaşık 1 hafta önce 2 gün süreyle ara ara acayip bi baş dönmesi oldu. şuan yok. acaba hamile olma ihtimalim nedir sizce bide nezaman test yapmalıyım aceba? adetimi 1 hafta geçmesini bekleyimmi dersiniz* ltfff akıl verin bana çok karışığım bu aralar...

merhaba arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum 5 aylık evliyim ilk ay korunduk ve sonraki aylarda korunmadık ama hala birşey yok ekim 25 de adet oldum bugün kasım 12 ara sıra kasıklarım da agrı oluyor bundan başka bi belirti yok hemen olmuş olabilir mi hamiş olabilirmiyim

mrb arkadaşlar siteye yeni katıldım.11 yaşında bir oğlum var 2.gebelik düşünüyoruz.şu an genital bölgenin üstünde dolgunluk ve ağrı var.reglime 8 gün var bu belirti3 gündür devam ediyor.yumurtlama öncesi ve sonraki bir iki gün özen göstermiştik.bu ara iştah artışı göğüslerde hassasiyette mevcut oğlumdaki belirtileri hiç hatırlamıyorum.bana yardımcı olurmusunuz??

selam canım bende aynı senın gibiyim..11 yaşında bır kızım var ve belırtilerı bende pek hatırlamıyorum sadece 4 ay önce hamıleydım ama 3 aylık ken karnımda öldü.şu an 4 aydır denıyoruz ama birşey yok.en son hamılelıym de hatırladığım göğüslerde hassasiyet ve karıncalanma vardı.ve çok fazla akıntım vardı.ama şu an bende reglıme7 gün var.7 kasımda yumurtam çatladı.dr un dediğine göre.ama nisan ayında hamıle kalmıştım.ondakı akıntım olmadı henüz.çok fazla yorgunluk ve uyku hali var.okadar.bende çok merak ediyorum ama sanırım yok gibi.iştah artşı vardı bendede.şu an yok.bırde gögüslerın kenarındakı kabartılar belırgınleşmıştı. inşallah beraber hamıle kalırız.🙂

Hanımlar merhaba...öncelikle hamile olanları allah sağlıkla kurtarsın,anne olmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı bebişler nasip etsin...kızlar ben geçen ay 13 ekim gibi regl oldum...bu ay 10 kasımda çok hafif kahve rengi geldi..her ay başladığı gibi yani..ama sökülecek diye beklerken, bugün ayın 14 ü kala sildikçe kahve ve dünde azıcık pembemsi kanamam geldi..pedi sadece lekeliyo yani. sizce bu bi belirti olabilir mi...

slm.

dualarım hepinize arkadaşlar,Allah çocuk isteyen herkese nasip eder inşallah.bende 1 yıldır bebiş istiyorum ama maalesef oldu 3 aylıkken düştü.4 aydır tekrar deniyoruz fakat olmuyo.29 ekimde adet oldum ve adetimin 3.günü dr.gittim.klomen diye bir ilaç verdi.1 hafta sonrada gel bakalım dedi.aynı zamanda da çatlatma iğnesi aldırdı bana.bayramdan sonra gittim.yumurtalığımın çatladığını ve son günler ilişki olup olmadığını sordu.(tabiki hemen hemen her gün olmuştu) iğnemi yinede yaptı,bebeği beslermiş.günün geçince gel dedi ama ben çok sabırsızım,daha 13 günüm var.geçer mi sizce ya.ne olur benim içinde dua edin...beklemek çok zor arkadaşlar.hepinizi çok iyi anlıyorum...