Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Herkese merhaba, araniza yeni katildim melekler. Bende yaklasik 3 yildir evliyim ve bunun birbucuk yilinda korunmadik. Ama halen bebis yok 🙁 doktora gittik ve sanirim asilama olacak. Bu ayin 20 sinde doktorla randevumuz var ve doktor netlige kavusturacak ins. Gecen ay en son 17 mayista adet gordum ve yaklasik 4 gunden beri goguslerimde asri hassasiyet var, bugunde kasiklarimda tuhaf agrilar oluyor, bunlar hamilelik belirtileri olabilirmi acaba fikri olan varmi arkadaslar? sevgiler hepinize

canim bence yumurtlama belirtisi de olabilir adet süreden nekadar ve siklusun kac gün?

merhaba melekler aranıza yeni katıldım ama bayadır takip ediyodum.çok yararlı bilgiler alıyorum sizlerden öncelikle bilgi veren herkese çok teşekkürler.benim bir sorum olacak sizlere benim adet olmayalı bugün 41 gün oldu ama normaldede dogum kontrol hapını bıraktıktan sonra regli günlerim düzensizleşmişti 35 günde bir oluyodum gecen ay 40 gün üstüne olmustum bu ay 41 gün oldu ve bende 3 gündür kahve rengi lekelenmeler oluyor ve hala hastalanmadım sol kasıgımda ve karın boşlugumda agrılar oluyor kasıklarıma vuruyor ara ara acaba hamile olabilirmiyim?cvplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar. Son adetimi 21 mayıs da oldum. şu anda göğüslerim acayip derecede sertleşti ve uçlarına dokunamıyorum sızısından. Ümitlenmekte istemiyorum sonrasında üzülmemek için. Ama acaba bu hamilelik belirtisi olabilir mi?

yumurtlama donemini geceli baya oluyor, adetim 28 gunde bir oluyor yuzde seksen de duzenli olur. Belkide psikolojiktir diye dusunup umitlenmiyorum....Sevgiler herkese

Bebiş

Merhaba

adetim çok düzenli olur 28 günde bir olurum.geçen ay 13/05 da adet oldum.dün adet olmam gerekiyordu olmadım.bugün hala olmadım ve belirtide yok sadece göüslerim felaket şiş ve acıyor.
Bir de ben 30/05 da kadım doğuma gitmiştim 2 gün önce yumurtlamışsın dedi. Herşey normaldi yani.sarı akıntılarım vadrı 1 haftadır.sizce hamile miyim.
Bu arada allah herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah..