Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

mrb.arkadaşlar en yazdığımda adetime 4 gün vardı bugün adet olmam gerekti ama olmadım.bide dün akşam yemeğinden sonra mide bulantım oldu aslında bir kaçgündür böyle yedikten sonra midem bulantım başlıyor ve pis kokuyor.karnım inanılmaz şişkin şuan bide önceki yazılmış linklerden okudumda bugün kocakarı yöntemleri orta parmağını vajinanın içine sokuyomuşun eğer ele sertlik bişeyler geliyosa gebe değilmişin değmiyorsa gebeymişin kafam karıştı ama bilmiyorum inşlh hamileyimdir çok istiyorum yüce rabbim isteyen herkese versin inşlh gelişmeleri yazarım arkadaşlar

Canim bence sen hamilesin hayirli olsun yinede haber edermisinn??

desperate umarım hamilesindir yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar.gelişmelerden haberdar et merak ederim şimdi.bende dün adet olmam gerekti olmadım bugünde bişey yok ama kızılımsı akıntım geliyor sağ ve sol kasığımda ağrı var bilmiyorum hayırlısı bakalım

bugünde regl olmadım ama kırmızımsı akıntım geliyor aslında epeydir geliyor ama bilmiyorum.bi sağ bi sol kasığım bıçak saplanıyor gibi ağrıyor.allahım inşlh hepimize nasip eder

cnm bence sen iyice kapilmisin ve hamile kalamayinca mutsuz olacagini düsündügün icin kalamiyorsun
var ya benden söylemesi mutluluk mutlulugu ceker KORKU HÜZÜN insani oldugu yerde birakir hatta geri teper

bence icine bi rahatlik ver hamile kaldiginda göbegini oksadiginda karnindakine böylemi seslenmek istersin:
" yavrum ne agladim gelmedigin icin nekadar hüzünlüydüm olmadin diye babanda bende cok hasretle bekledik seni cok yandik acilar cektik cok gerekli gereksiz zoraki iliskiye girdik sen ol diye vs" (abartiyorum mahsuz)

yada bölemi?
" yavrum askimizin meyvesi hangi güzel gecenin eserisin? biz seni bekliyoruz ama cok SIKINTISIZ bi annen baban olacak mutluyuz ve mutlulugumuza nese katmak icin gönderildin melegim... " diyemi

cnm gecmis olsun ya allah sabir versin insallah tez ve hayirli zamanda gelir bebegin
google den bak asilamayi 🙂

arkadaşlar test yapsam çıkarmı acaba kaç gün beklemeliyim sizce?önceki gebeliğimde 3 gün çıkmıştı teste.ama düşük yaptım kesede görünmedi o arkadaşın dediği gibi siyah lekeler geliyodu lekelenmedir dedi herkez ama düşük gerçekleşiyomuş dr progesteronu kes kanaman başlar dedi kestikten bir kaç saat sonra kanamam başladı kürtaja bile gerek kalmadan düştü.siyah akıntım 8 gün sürmüştü dr a gittiğimde kesede görünücekmi acaba diye heyecanla gitmiştim leke olduğuna okadar inanmışım ki dr düşük gerçekleşmiş dediğinde yerimden kalkamadım o günleri hatırlamak bile gözlerimi yaşartıyor.kısmet olmadı bebeğimi kucağıma almak

haklısınn!!!!

kesinlik 2.si((; ewet gerçekten umutsuz ve mutsuzum ve korku içindeyiim tavsiyen için gerçekten çook teşekkürederim canımsınnn((; ve kesinlikle denicem dikkate aldım yazdıklarını!!!
benimkisi kendimce oluşturduğum savunma mekanizmam sanırım ama bununla savaşıcam((;

Canim test yapsan cikar hamileysen gunune bir hafta kalasi bile cikar dusunene kadar git bi tane al insallah hayirlisiyla omiki cizgiyi gorursun haber et bizede

bence test yap varsa zaten hemen çıkar beklemene gerek yok umarım hamilesindir muhakkak haberdar et