Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

hamilemiyim

kizlar hamileyim......belirtileri anlatayim diyecem ama ilginctir hic belirti yoktu.benim icinde surpriz oldu.darisi tum isteyenlerin basina.:f040:

tebrik ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına hiç belirtin olmadımı mide bulantın falan varmı benimde adetime 2 gün var bekliyorum inş allahım banada nasip etmiştir

hayir canim hic belirti yoktu sadece beklenen adet gunumde karnimin sol alt kosesinde hafif bir agri oda adet olurum diye dusunmustum demek butun hamilelikler bir birine benzemiyor oncekilerde illaki birkac belirti olurdu 1 hafta kala.umarim sende hamilesindir.

nedeen?

merhaba kızlar...
ben siizinle bi sorunumu paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim🙂
biz 18 aydır bebek istiyoruz hormonlar,yumurtlama,sperm herşey normal görünüyor ama tahmin edersiniz ki hala hamile değilim🙁
doktorum bu ay kloman verdi adetimin 5.günü başladım sabah akşam içtim. adetimin 16. günü başlamam içinde progestan verdi.ilk dün kullandım progestanı sabah 1 akşam 2 adet içtim bugünde sabah içtim derken ögleden sonra çamaşırım batmıışş ben şok tabi progestan adet düzensizliği yapıyormuş ama çoğunlukla geciktirirmiş bende tersi oldu daha adet olmama 15 gün var ve aslında ben yumurlama dönemindeyim hesaplara göre tabii aslında öylemiyim bilmiyorum...şimdi yarın ilişkiye girmem gerekiyodu normalinde ama kanamm varken bu olurmu???
bide sanki sağ kasığımda sancı var sanki ayıp olucak ama gaz sıkışmış gibi sırtımada iğne batması gibi kramp girdii...bilmiyorum aslında biliyorum hamile değilim ama bende ki nasıl bi ümit deryasıdır ki böyle bi durumda bile tükenmiyor ..klomenden sonra ilişkiye girmiştik yumurtlama dönemi felan değildi öylee gelişti acaba o zaman kalmışmıyımdır yaaa değildir neyse paylaşmak istediim...aa tabi kanamam olunca doktoru aradık ilaca devam düşük bi olasılık ama erken kanama yapabilir dedi işte böylee...
diyorum ki keşke beynimim bebek ve annelik duygusuyla kaplı olan bölümünü alsalar ve ben her ay bu duygusal iniş çıkışları yaşamasam....
Rabbim kiseyi evlat hasretiyle ve acısıyla sınamasın....lütfen lütfen Allah'ım isteyen her kulun bebeği ver sağlıklı hayırlı!!!!

belki senin icin gec bi cevap olabilir ama 🙂 kesin yumurtlamisindir.
ve iliskin yumurtlamadan veya kanamandan 2-3 gün önceyse bile bi ihtimal olabilir.
Yumurtlama belirtisi de cok agir ve agrili (gazli) olabilir gercekten 🙂

bol sanslar
eger sonrada paylasirsan seviniriz🙂

bebiş istiyorumm

herkese slm ben sızın yazdıklarınızı bastan sona kadar okudumm 1 yıllık evlıyımm okadar cok bebıs istiyoruzki anlatama esımle beraber ama olmuyo doktara gıttık hersey normal bi sorun yokmus ama niye olmuyo bilmiyormm adetim çok düzenli 28 le 30 u hic gecmedimm bu ay ayak üşümesi ,hafif mide bulatısı bas ağrısı olmaya basladı oofff bilmiyorm hamılemiyimm çok istiyorum allahım inşlh herkesin olur dualarım hep bölee ne olr biri bana yardımcı olsunn yalvarıyoruum hepineze saygılarla yine yazıcamhttps://www.meleklermekani.com/images/icons/icon5.png

tebrikler

kizlar hamileyim......belirtileri anlatayim diyecem ama ilginctir hic belirti yoktu.benim icinde surpriz oldu.darisi tum isteyenlerin basina.:f040:

tebrikler .................................sürekli takip ediyorum sizleri............bende bebiş istiyorumm..bu gün kan verdimm sonuç bekliyorumm..offfffffffff beklemek çok zorr..

Selam ben yaklaşık 3 hafta önce erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile ilişkiye girdim.Erkek arkadaşım vajinama 2-3 cm girdi ve yaklaşık yarım dakika falan öyle durdu ve bunu 4-5 kez tekrarladık ama erkek arkadaşım kesinlikle boşalmadı. Zevk suyu denen şeyden de hamile kalma riski az da olsa varmış fakat öyle bi zevk suyu falan gelmede olmadı hani erkekten çok az bişi geliyormuş ya hissedilmeyecek derecede işte ondan hamile kalmaktan çok korkuyorum. 4gün önce adet gördüm yani tam gününde geldi. Mide bulantısı falan hiç bir şey olmadı ta ki bugün göğsümün altından karnıma doğru bir ağrı girene kadar. Bıçak saplanırcasına bi ağrı canımı alacak gibi çok kötü bi ağrı girdi. Bunu araştırdım hamileliğin ilk zamanlarında böyle ağrılar oluyormuş bundan çok korkuyorum. Erkek arkadaşımla buluşalı yarın tam 3 hafta olacak yani üçüncü hafta böyle bi ağrım oldu dediğim gibi bunun dışında başka hiçbir belirti olmadı mide bulantısı falan. 17 yaşındayım ve en önemlisi halen bakireyim hamile olmaktan çok korkuyorum acele cevap yazarsanız memnun olurum.

Selam ben erkek arkadaşımla yaklaşık 3 hafta önce sürtünme yolu ile ilişkiye girdim. Erkek arkadaşım vajinama 3-4 cm kadar girdi ve yaklaşık yarım dakika kadar içimde durdu ve bunu 4-5 kez tekrarladık. Erkek arkadaşım boşalmadı fakat zevk suyunda ki yada menide azda olsa sperm bulunurmuş ve azda olsa hamile kalma riski bulunuyormuş. 4gün önce adet oldum ve gününde oldum. Erkek arkadaşımla buluşalı yarın tam 3 hafta olacak ve bugüne kadar hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım mide bulantısı falan ama bugün göğüs altından başlayıp karnıma doğru çok kötü bir ağrı girdi. Sanki bıçak saplanırcasına çok sancılı bir ağrı girdi ve halen adet görüyorum fakat bundan önce şimdiye kadar böyle birşey gelmedi başıma. Hamile kalmaktan çok korkuyorum. Dediğim gibi bu ağrıdan başka hiçbir şey gelmedi başıma bu 3 haftalık zaman içerisinde yaşım 17 ve bakireyim. Hamile kalmaktan çok korkuyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim.