Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

kızlar benim de adetime daha 1 hafta var. ancak son 1 haftadır göğüslerimde şişkinlik ve sızı var.. sol kasığımda kramplar, sık sık idrara çıkma, feci şekilde uyuma isteği duyuyorum. iş arkadaşlarım da göz kapaklarımın şiştiğini söylüyor... BEKLEMEK ÇOK ZOOOORRR... Umarım tombiş bir kızım olur... Allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin...

Amin,

Slm cnm benim tahminim ya yumurtluyorsundur yada yerlesiyordur
umarim tutar bu ay 🙂

bol sanslar

bildirirsin artik buralarada k.i.b
by

kızlar merhaba ben halimeee 2 aydan beri regl olmuyordum bu ayın 13 de regl oldum ve 5 gün oldu biteli dün sabah çok fena bi şekilde uyandım midem bulanıyor ve çıkaramıyordum kasılkarım agrıyordu yani çok kötü idim. doktora gitmedim çünki daha 5 gün olmuşyu reglim biteli hamile kalma olasılıgım yok diye düşündümm.......ne yapmam lazım kızlar reglimin bittigi gün ilşkiye girdim işte ondan sonra oldu ama hamile isem de bu kadar kısa bi zaman da belli olur mu kiii lütfen acele cevapppppppp

slm cnm

ya merak edilecek bi durum yok sanirim sadece yumurtlamissindir.
ama regelin geldiginde bi fark varmiydi öncekiler göre mesela az geldi yada sadece 1 2 gün sürdü gibi?

yok hayır tam 5 gün regl oldumm amaa benim subattan beri regl olmuyordum bu ay oldum oda doktor reglim gelsin diye ilaç verdi onun sayesinde sanırım ama dahala agrım devam adiyo gögsüm agrıyor çokk

Mrhb ben 1. Ayda 5 aylik bebegimi erken su gelmesi yuzunden kaybettim simdi iki aydir deniyoruz cok istiyorum saglikli hayirli guzeller guzeli bebislerim olsun 6 gun var adetime test yaptm negatif cikti ama yumurtlama gununu de hesaplamistk negatif cikinca oturdum agladim🙁 kizlar Allah hepimizin gonlune Gore versin insallah yinede diyorum mucize olur belkide hamileyimdir insallah hayirlisiyla...