Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

oy oyyyyyyy inşallah hastalanmazsında senden iyi haberler alır bizde umutlanırız biraz eminol hepimiz sen ve bebişin için duacıyız...

merhaba

merhabalar,
Sabahtan beri forumu okuyorum.Çok güzel bilgiler edindim.Ben de anne olmak istiyorum ve bu ilk ayım.Ayın 11'inde adet görmüştüm.15 gün sonra kasıklarımda bıçak gibi tek taraflı sancılarla uyandım.O günden beri hemen her gün kasığıma aralıklı olarak sancı giriyor.Ve en önemlisi 10 gündür göğüslerim o kadar çok acıyor ki,özellikle uçları , ne sütyen takabiliyorum,ne sütyensiz gezebiliyorum.Ve de deli gibi yiyorum,sürekli canım yemek istiyor ve kendimi tutamıyorum.Hamile olduğumu düşünüyorum ve çok heyecanlıyım.Ya değilsem diye de tırsıyorum 🙂 Yoğun mide bulantısı yaşamadım,sadece mide yanması oldu. Baş dönmesi de olmadı hiç. Böyle işte,yarın ayın 11'i.Dünden beri adet sancısı gibi sancı çekiyorum ve adet olucam diye ödüm patlıyor.Umarım güzel haberi sizinle paylaşmak nasip olur.
Alah'ım isteyen herkesin bebişlerini bir an önce kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.

Hg sende aramiza bizi mutlaka bilgilendir unutma burda her mesaj bizlere bilgi kaynagı oluyor cnm😀 umarım hamişsindir tatlım ... Sabırsızlıkla ii haberlerinizi bekliyorum
güle güle

Ben kan testi yaptirmak istedim,buradaki hastane ve saglik ocagi adet 4 gun gecikmeden yapmayiz dedi.Halbuki daha once yapilabildigini biliyorum.Su an hali hazirda iki gun gecti.Merak ettigim hic test yaptirmadan dogrudan doktora gitsem,muayenede anlasilir mi hamis olup olmadigim?

Elbette anlaşılır,saçmalamışım.Bugün mide bulantısı ve baş dönmesi eklendi.Yarın Doktora randevu aldım.Artık hayırlısı...

Heyecanlı Canım aramıza hoşgeldin ama hızlı giriş yaptın🙂 inşallah hamişsindir ve bizlere uğurlu gelirsin belirtiler her kadında farklı oluyor mesela normalde adet günüme 10-15 gün kala göğüslerimin inanılmaz acırdı yürüyemezdim bile şimdi 9 gün var tık yok acı macı hakgetire sadece kasıklarımda ve belimde sancı oluyor zaman zaman mide bulantısı yok ama karnımda içinde yanma gibi garip bir his var senin daha önce adet zamanında göğüslerin acımazmıydı?İNşallah güzel haber verirsin bize ama unutma öğrenir öğrenmez haberdar et 🙂

Son düzenleme:

Muhakkak farklıdır herkesin.Benim göğüslerim adetime iki üç gün kala acırdı ama bu kadar acımazdı.15 gündür kesintisiz şekilde acıyor,en çok da uçları.İnşallah hayırlı haberler gelsin herkesten. 🙂

canım bence git ve yanlış hesapladım adetim 4 gün gecikti de bence sadece saçmalık 10 gün öncesinden anlaşılır diyolar kanda ,hem bende bugun kanda baktıracağım daha 4 gün var 🙂