Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Arkadaşlar ben yeni üye oldum.temmuz ayından beri hamile kalamıyorum.doktora gittik.herşey normal çıktı.hatta dalga bile geçti doktor.türk filimlerindeki gibi hemen hamile kalamazsın diye.aslında ben okadar takmıyordum ama eşim telaşlanıyordu.1 yıl sonrasında eğer olmuyorsa doktora gidilmeli diye duymuştum.neyse doktora gittiğimiz gün regl olmam gerekiyordu olmadım.buarada regl tarihlerimde düzenli.doktor kan testi yaptırdı.sonuç tam çıkmamış.birkaç gün sonra tekrar çağırdılar gittik.kanınızda yüksek çıkıyor ama hamile olabilirsinizde olmayabilirsinizde dediler.regl olmadım implastasyon kanasına benzer açık pembe ve koyu kahverengi kanamalar oldu 1 hafta.Dün gece ise adet kanamam başladı.azar azar geliyor. implatasyon kanaması okuduklarıma göre 1-2 gün sürüyor benim 1 hafta sürdü şimdide regl kanaması başladı.ya da ben öyle olduğunu varsayıyorum.size sorum böyle yaşayan oldumu??implatasyon kanaması uzun süren varmı,yoğunmu geliyor yoksa çok azmı?şimdiden teşekkür ederim.hamile kalan anne adaylarınıda candan kutluyorum🙂

canım bilmediğim için soruyorum bu implatasyon kanaması ne demek ?

arkadaşlar herkeze merhaba.bende yeni katıldım..daha önceden üye değildim ama yazılarınızı okuodum..bende anne olmak isteyen bir adayım..Rabbim isteyen herkese versin inşAllah..

merhaba arkadaslar bende bugun hic umudum olmamasına ragmen test yaptım,sanırım ikinci çizgiyi gordum ama tam emin olamıyorum.kanda testte yaptırmak istiyorum.gebelik belirtisi inceleyen ,her gun acaba hamilemiyim diye dusunen arkadaslara da sunu demek istiyorum hep okuyordum burada hic takmayacaksın iste o zaman hamile kalabilirsin diye ama sanırım cok dogru.neredeyse hic belirti yasamadım diyebilirim.sadece saclarım bi garipti cok kısa surede, hemen kirleniyordu.okadar.
ins.Allah isteyen herkese nasip etsin.

amiin canım inşallah... arkadaşlarrr lütfen benm için de dua edin bu ay olacak gibi hissedyrum bakalım kısmet.günlerdir bekliorum inşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder Rabbim...