fotoş ve selzeh yazdığınız için teşekkür ederim... normalde adetimin hangi tarihte olacağı çok düzenli değildir ama olduktan sonra ilk gün lekelenme sonraki 4 gün yoğun kanama ve sonraki 4 gün kahvererngi lekelenmeler azalarak biter... normalde ilaç kullanmıyorum... çok önce adet düzensizliği için horman testi yaptırmıştım.. hatırladığım kadarıyla olması gereken bazı değerler sınıra yakın çıkmıştı. doktor ilaca gerek yok deyip zamanla düzelir demişti..
sizlerin benim yaşadığım gibi şeyleri yaşayan tanıdıklarınız varmı...
ha bide.. ben 1.72 boyunda 51 kilo ağırlığındayım yani zayıfım... ayaktayken dik bir şekilde durup karnıma bakıyorum sol tarafım da hafif bir şişlik var aç ve tokken yapıyorum.önceden hiç dikkat etmezdim normalde de insan vucudunun bir tarafı daha şiş oluyormu bilen varmı...
hamıle fıkrasıı
mide ağrısıyla temel doktora gider;tanıdık olan doktor,temel ile biraz dalga gecmek için ,kısa bi muayeneden sonra hemen teşhisi koyar;
_temel hamilesin
temel kendi kendine söylenir:
_ne ?yaktın beni fadime ,sana kaç kere sevişirken üstüme çıkma demiştim..🙂))))
fotoş ve selzeh yazdığınız için teşekkür ederim... normalde adetimin hangi tarihte olacağı çok düzenli değildir ama olduktan sonra ilk gün lekelenme sonraki 4 gün yoğun kanama ve sonraki 4 gün kahvererngi lekelenmeler azalarak biter... normalde ilaç kullanmıyorum... çok önce adet düzensizliği için horman testi yaptırmıştım.. hatırladığım kadarıyla olması gereken bazı değerler sınıra yakın çıkmıştı. doktor ilaca gerek yok deyip zamanla düzelir demişti..
ha bide.. ben 1.72 boyunda 51 kilo ağırlığındayım yani zayıfım... ayaktayken dik bir şekilde durup karnıma bakıyorum sol tarafım da hafif bir şişlik var aç ve tokken yapıyorum.önceden hiç dikkat etmezdim normalde de insan vucudunun bir tarafı daha şiş oluyormu bilen varmı...
öncelıkle zayıfsın kılo almya çalış bıraz bu karnına bakıyomusunya belkı öncedende öyleydı farketmedın ınsan hamılelık psıkolojısıne gırınce bi tuhaf oluyr zaten olmayan seyler oluyomu gıbı gelıyr bıze çok bebk ıstedıgımız için canım sen kanda gebelık baktır bence çıkmazsa gebe degılsındır çünkü kan kesın sonuç tatlım
evet kasığımdaki hafif iğnelenmeler ve göğsümün şişliği geçmezse bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptıracağım.. çünkü haftaya röntgen çektirmem gerekiyorda o yüzden... bu arada selzeh ben zayıfım ama çok yiyorum... yediğim hiçbirşey vucudumda durmuyo galiba... gören zaten şaşırıyor.. yiyip de kilo almıyorum diye arkadaşlar ban kızıyor...
evet kasığımdaki hafif iğnelenmeler ve göğsümün şişliği geçmezse bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptıracağım.. çünkü haftaya röntgen çektirmem gerekiyorda o yüzden... bu arada selzeh ben zayıfım ama çok yiyorum... yediğim hiçbirşey vucudumda durmuyo galiba... gören zaten şaşırıyor.. yiyip de kilo almıyorum diye arkadaşlar ban kızıyor...
kılo almk için önce gecelerı yıyeceksın özellıkle yatmadan 20 dk önce falan hamburger pasta tatlı ekmek arası bırseyler ye sonra yat yedıklerın içindde kalsın gündüzde yemege devam tamam ayrıca vitamınde alabılırsın
evet canım biraz zayıfsın kilo alman gerekiyo.onun haricinde sınırda çıkması bile adet düzeni bozmasına neden olur.ben kendimden örnek vereyim ben haziranın 1 de adet oldummm 5-6 gün normal adetim sürdü daha sonra yine bu ayın 18-ve 19.da kanamam geldi hormon tedavisi görüyorum bende ilaçlarım var onlardan da olmuş olabilir diye düşündüm ve dr.mu aradımm bir problem olmadığını söyledi yani normal dedi sanırım haplardandı.yani seninde bunlardan kaynaklanan bir problemin olabilir canıncım sen en iyisi ilk önce bi kan testi yaptır daha sonrada dr.la iyice bi görüş derim sana en güzel yardımcı olacak odur canım.
yaşında ufakmış daha be canım. ilk gebeleikte kürtaj yaptıran arkadaşım çok oldu, birşey de olmadı, ama neyin ne olacağı belli olmaz. önemli olan içinden gelen sesi dinle. yavrucağa bir şans versin kocan da hainlik yapmasın. sonuçta evlisiniz. sorun para maddiyat ise artık ssk özel hastanelerde bile geçiyor, istediğin hastaneye gidersin. çocuk bi şekilde büyüyor. sorun gezemedik tozamadıksa, avrupalılara bak, hepsi kucağında bebekle dağ taş ülke ülke geziyolar. ama şu da var, 2 tarafın da istemesi şart. kocan hazır değilken doğurursan, sonra depresyona girer adam. sonuçta enine boyuna düşünüp karar vermek lazım.
kılo almk için önce gecelerı yıyeceksın özellıkle yatmadan 20 dk önce falan hamburger pasta tatlı ekmek arası bırseyler ye sonra yat yedıklerın içindde kalsın gündüzde yemege devam tamam ayrıca vitamınde alabılırsın
selzeh maalesef gece yatmadan önce çok fazla yemek yiyemiyorum çünkü mide problemeim var.. akşamları erken vakitte yeyip ara ara birşeyler atıştırmak benim için daha sağlıklı oluyor.. ama öğlenleri hiç affetmeden tıka basa yiyorum... bu arada ben vitamin kullanamıyorum... çünkü şimdiye kadar kullandığım vitaminler ve kilo almaya yardımcı ilaçların hepsi yan etki yaptı.. bırakmak zorunda kaldı.. bende doğal yollardan beslenmeyi tercih ediyorum...