Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

Fatosss.................30 -31 haziran 25yaş
Efsun_55................26 haziran 25yaş
Nur84..................11 temmuz
Ebruaker21....................?
selzeh.......................5-6 temmuz 23yaş
Boyalikus...................25 haziran 30yaş
Ecem09.......................27 haziran 32yaş
Eyşan........................29-30 haziran 25yaş

hadi bakalım boyalikus ilk müjdeli haberi senden bekliyoruz şimdikkkk tatlı tatlı haberler verirsin inş.bize canım ya🙂

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ya kızlar içimdekı bir his adet günüm gelınce size adet oldum bebiş yok dıcem gibi gelıyor ama bılemıorum daha zamanım var Allah herkese bebiş versın

arkadaşlar merhaba uzun süre siteye giremiyordum işlerden... periliche ordamısın...

ya sizler burdayken birşey sorayım. haziran 13 te adet olmam gerekiyordu ama olmadım ve iki gün sonra lekelenme oldu ve bir iki gün sonrada kanama oldu fakat normal adete göre birez daha az ve kısa oldu.. yanı kanama 3-4 gün sürdü şimdi sadce kahverengi az lekelenmem var. göğüs uçlarimdaki halka genişledi ve iki gündür sol kasığımda ağrı var...

ben adetimde önce ve sonra test yapmıştım negatif çıkmıştı.. fakat adetim günüm geçeli 10 gün oldu ve dün yine test yaptım negatif çıktı.. kafam karıştı benim.. normalde göğüslerim küçük olduğu için farklılıkları heman hissederim.. şimdi biraz şiş ve halkalar genişledi. sizce bu negatif sonuçlar kesinmidir..

canım hamılelık olabılır ama olmayadabılır bence sen kan testı yaptır bazen testlerde çıkmıyor ondan emın olmak için yaptır bekleme

hamıle fıkrasıı
mide ağrısıyla temel doktora gider;tanıdık olan doktor,temel ile biraz dalga gecmek için ,kısa bi muayeneden sonra hemen teşhisi koyar;
_temel hamilesin
temel kendi kendine söylenir:
_ne ?yaktın beni fadime ,sana kaç kere sevişirken üstüme çıkma demiştim..🙂))))

merhaba canımmmm tekrar aramıza hoşgeldin diyelim ozman.kanamanın nedeni bebek için bir tedavi yöntemi uygulanıyosa bünye alışkın olmadığından kanaman gelmiş olabilir yani hormonlarla alakalı bi durum olabilir.adet düzenin nasıl yani düzenlimi gelir hep yoksa sekermiydi bi hormon testi daha önce yaptırdınmı?yada bunlarla ilgili bir problemim yok diyosan bazı gebelerde gözükmeme olasılığıda vardır bide kan testi yaptırıp sonuçlara bi bakmak gerek.en iyi cevabıda sana doktorun verecektir.biz ne desek boş en yakın bi zamnda doktoruna danışmanda yarar var canım

güzelmişşşşş yaaa

canimcim saol insallah ama kasik agrilarimdan anladigim kadariyla reglim geldi gelicek. Ben de cok isterim size güzel haberler vermek. bakalim kismet. yarindan sonra bir süre aranizda olamiycam yazamazsam bilin ki regl oldum. Hamileysem napar eder yazarim meleklerim?

hepiniz kendinize iyi bakin. benimle düsünclerinizi paylasip bana zaman ayirdiginiz icin tekrar tesekkürler..