Simdi saglik ocagindan geldim iki tane test yapmistim gorur gormez hamilesin dedi kan aldilar p.tesi sonuc cikcak folik asit verdi tahminen 5 haftalk hamilesin dedi haftaya doktora git ulturasyon goruntunu getir dedi 🙂
İdrar testinden kaç haftalık gebe olduğunuz anlaşılmaz. Kaldiki doktorlar bile bu konuda yanılabiliyor. Hcg testiniz ve son mens tarhiniz değerlendirilir usg incelemesi ile birlikte yaklaşık gebelik haftanız tayin edilr. Hayırlı haberlerinizi almayı diliyorum.
Mrb cok erken belki ama normalde gunum 6 ocak olmasi lazim adetimden once hep karnim siser goguslerim acir kasik agrim olur hatta 10 gun oncesinden bile cekmisligim var bu agrilari eşimle korunmuyoruz bebekde istiyoruz adetime bi gun kaldi ama bende hic belirti yok kac gun gectikten sonra test yapsak saglikli bi sonuç alabilirm acaba
Mrb cok erken belki ama normalde gunum 6 ocak olmasi lazim adetimden once hep karnim siser goguslerim acir kasik agrim olur hatta 10 gun oncesinden bile cekmisligim var bu agrilari eşimle korunmuyoruz bebekde istiyoruz adetime bi gun kaldi ama bende hic belirti yok kac gun gectikten sonra test yapsak saglikli bi sonuç alabilirm acaba
Karnım şiş ve kramplar giriyor goguslerim büyüdü ve rengi koyulasti baş ağrısı aşırı derecede yorgunluk hissi oluyor 2.5 aylık evliyim sizce hamile miyim