Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

zaten reglı belırtısıyle hamılelık belırtılerı cok benzıyo bırbırıne aynı dıyebılırım sadece reglı olmadan öncekı o rahımınızı kasıklarda hıssedıyorsunuz ya o yok sadece,artı ya ıshal yada kabızlık oluyo hamılelıkte,canım ya senın ruya benı cok umutlandırıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,müjdeyi ilk ban aver okııııı

Allah razı olsun canım benim . inşallah canım ama reglim geçmeden yaptırmam kan testi engeç cuma günü olamamgerek regl . olmam inşallah . ateşimde düşmezse c.tesi idrar testi yaparım eved . p.tesiye kadar olmazsam p.tesi kan testi yaptırırım . hastanede bekleyip hüsrana uğramak istemiyorum. çok kötü oluyo insan yaa . bu sefer beklicem canım
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

benimde tam bir haftam var ama fazla bi belirtim yok henüz sadece ara ara kasık batmalarım ve gaz şikayetim var karnım çok şişti bide akıntım var çok bakalımmmm ne olcak inş. bu ay olur herşey allahtan hayırlısıyla beklicez...

şirinecim rüyalardan anlıyosun sanırım . bende yazayım bakalım yorumun ne olur zahmet olmazsa.
geçen gece rüyamda kucağımda bir bebek . ama başkasınınmış emanetmiş bana . sonra bir bakıyorum yok . telaşla bakınıyorum buluyorum tekrar kucağıma alıyorum.
ondan sonrada apartmanda arkadaşım var bir yaşında oğlu. ona pilav yapıyorum evinde . sanki o yapamıyormuşta bana yaptırıyomuş gibi .
dün akşamda rüyamda avucumun içinde muhabbet kuşu tutuyodum .

selzercim zaten hergun agrın olmuyo ama oluyo agrı,akıntım benım hiç olmadı banada hep dedıler sen hamıle degılsın normalde akıntı olur ama ben olacagına inandım ve oldu,basta siz olacagına ınanın arkası gelıyorrrrrrrrr..
kımsenın ne dedıgı onemlı degıl sızın kendınızı ıyı gözlemlemenız gerekiyor,karnında kayve çizgi oluyo dedıler oda olmadı bende sadece bel ve gögüs agrısı oldu,gögüslerımın üzerine yatamıyodum ve çok ateş oluyodu bendeeeee

Fatosss.................30 -31 haziran
Efsun_55................26 haziran
Nur84..................?
Ebruaker21....................?
selzeh.......................?
Boyalikus...................?
Ecem09.......................?
Eyşan........................?

arkadaşlar buraya adet günlerimizi yazalım ok? ben yazdımm bu tarihte bekliyorummm ya siz? sizde bana yazın ekliyim sizide listeye🙂