bebetoo Hamiş Melek 3 Mart 2016 #16.581 Cok korkuyorum hiç girmedim bugüne kadar silikde olsa tuhaf bisey ne hissedeceğini bilmiyorum.. Ben iğne olmuştum ilaç kullanmıştım ama baya zaman oldu onun etkisi değildir inşallah
Cok korkuyorum hiç girmedim bugüne kadar silikde olsa tuhaf bisey ne hissedeceğini bilmiyorum.. Ben iğne olmuştum ilaç kullanmıştım ama baya zaman oldu onun etkisi değildir inşallah
bebetoo Hamiş Melek 3 Mart 2016 #16.582 Yarın yazicam inşallah dua edin kızlar bu sefer yüzüm gulsunn 🙁(
B bebegımgelsın Forum Okuru 3 Mart 2016 #16.583 cnm sakin olmaya cals seni anlyablyrm inanki heycanlsndr smdi ne guzel sen smdi yat erkenden kalk ve hast.ye gt 🙂
cnm sakin olmaya cals seni anlyablyrm inanki heycanlsndr smdi ne guzel sen smdi yat erkenden kalk ve hast.ye gt 🙂
B bebegımgelsın Forum Okuru 3 Mart 2016 #16.584 tabiki yaz cnm hep en guzelni dusun olurmu hayrli haberni beklyrm
bebetoo Hamiş Melek 3 Mart 2016 #16.585 Hüsrana ugramakdan korkuyorum.. İnşallah Rabbim sabrımin karşılığını nasip etmiştir.. Rabbim herkese nasip etsin isteyen bana. İnsallah
Hüsrana ugramakdan korkuyorum.. İnşallah Rabbim sabrımin karşılığını nasip etmiştir.. Rabbim herkese nasip etsin isteyen bana. İnsallah
B bebegımgelsın Forum Okuru 3 Mart 2016 #16.587 nedemek btanem rca ederm byle haberler aldkca insan umutlanyo paylastgn icn ben tskkr ederm 🙂
E ellyy Üye Üye 3 Mart 2016 #16.588 bebetoo' Alıntı: Yarın yazicam inşallah dua edin kızlar bu sefer yüzüm gulsunn 🙁( Genişletmek için tıkla ... Dualarımız seninle canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin beraber seviniriz🙂
bebetoo' Alıntı: Yarın yazicam inşallah dua edin kızlar bu sefer yüzüm gulsunn 🙁( Genişletmek için tıkla ... Dualarımız seninle canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin beraber seviniriz🙂
bebetoo Hamiş Melek 3 Mart 2016 #16.589 Allah razı olsun uyuyamiorummm.. Korkuyorum ben hiç pozitif gormedim.. İnşallah goturummu inşallah tüm isteyenlerle birlikte bende insallah
Allah razı olsun uyuyamiorummm.. Korkuyorum ben hiç pozitif gormedim.. İnşallah goturummu inşallah tüm isteyenlerle birlikte bende insallah
A asiye sarı Aktif Üye Üye 3 Mart 2016 #16.590 bebetoo' Alıntı: Allah razı olsun uyuyamiorummm.. Korkuyorum ben hiç pozitif gormedim.. İnşallah goturummu inşallah tüm isteyenlerle birlikte bende insallah Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı da nasıp etsin inşallah.
bebetoo' Alıntı: Allah razı olsun uyuyamiorummm.. Korkuyorum ben hiç pozitif gormedim.. İnşallah goturummu inşallah tüm isteyenlerle birlikte bende insallah Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı da nasıp etsin inşallah.