Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Ben aşılama yaptirdim bugün 13 gün oldu adetime 4 gün var ama adet agrilarim gelip gidiyo korkuyorum adet olacam diye bi bilginiz varsa lütfen yardim edin
merhaba asilamadan 14gun snra kan testi yaptrablrsnz 18.gune kadar adet olmayanlar var tabi geckmenzde olablr progestn kullandysanz adet belrtleri ve gebelk belrtlerni ayrt etmek cok zor dye bilyrm unsallah hamssnzdr habernzi beklyrm 🙂

40 yaşın da bir anneyim.
Allah bağışlasın18 yaşında bir kızım var.İkinci bebeğim bilinmeyen bir sebepten dolayı 5 aylık karnım da öldü ve ben bir daha bebek istemedim.
Fakat burada ki yorumları okudukça yeniden bebek sahibi olma isteğim doğdu.
4 aydır korunmuyoruz ve sağlık problemim olmadığı halde bebeğim olmuyor.
2 hamilelik tecrübem olduğu halde gebelik belirtilerini regl belirtilerinden ayırt edebildiğim halde burada yazılan yorumlarda ki belirtilere kendimi öyle kaptırıyorum ki her ay hamilelik psikolojisi yaşıyorum 🙂
Oysa en sağlam gebelik belirtisi 10 günlük adet gecikmesidir 😉
Sevgiler saygılar....

İyi aksamlar herkze benim de yumurtlama günüm geçti ve bi kaç gun sonra bende biseyler oldu hamilelik belirtilerin çoğu var halada öyle belki psikolojik bilmiyorum.2gun sonra rgl günüm dua edin en buyuk belirti de kasıklarda hassasiyet şişlik var ara da ağrı geliyor karnimda da şişlik tecrübesi olan lütfen cvp