Kızlar Merhaba bende 2. çocuğum olsun istiyorum 1 senedir olmuyor. Bu ay çok fazla kasık ve bel ağrım var ve inanılmaz beyaz su gibi kıvamsiz akıntım var . İştahım kapandı. Adetime 1.5 hafta kala 2 gun adet sancisi cektim.erken oluyorum herhalde dedim.Göğüslerim 2 haftadir acayip şişti ve hassaslasti dokunamiyorum. Ve her ay adete yakın bende acayip sivilcelenme olurdu bu ay cildim çok güzelleşti hiç sivilce çıkmadı. Merak ediyorum adetime 2 gün kaldı. Hamilemiyim acaba!!!
öylede cnm eşim suyunu içmiyor arada pekmez yiyo düzenli degil yani kafasına göre takılıyor[/guz]
Esinle.guzel.bi konjsma yap canim benimde esim bitaz ketumdur ama suan hala keciboynuzunu kaynat da icim dio dusun cok faydasi varmis dio.. Ona guzel bi dille anlatirsan icecgni umuyorum..
Arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım sonuç 1.24 . doktor negatif gözüküyor ama kadın digumcuya git dedi. Böyle düşük olup da yükselen var mi . moralim çok bozuldu 🙁
Adetine kaç gün kala yaptirdin.bende 1 hafta kala yapmıştım 1.20 çıktı sonra adet olmadım 3 4 gün sonra kan verdim 850 cikti .bakalım bugün yine kan verdim sonuç yarin cikacak
İnş canım.. Sen dua et bizlerde bol bol hamilelerinde duası.kabul.olur derler inş olur.
Rabbim sagliklica.gecirtsin tüm aylarını ve inş kcaginada al saglicaklla..sende benden hasta duası aldin.. Ve tüm arjlarim nasip etsin saglicakla.. Hamile olmayanlarda nasip etsin.inş.hayirlica
Adetine kaç gün kala yaptirdin.bende 1 hafta kala yapmıştım 1.20 çıktı sonra adet olmadım 3 4 gün sonra kan verdim 850 cikti .bakalım bugün yine kan verdim sonuç yarin cikacak
Bende düzensizlik var adetin geçip geçmediğini bilmiyorum canim. Belki de geçmemiştir geçen ay da bu kadar surmuştu ama hiç belirtim yoktu. Bu ay baya bi belirti oldu hamilelik yönünde çok umutluydum 🙁