Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

inşşş cnm rabbim emeklerinizi boşa vermez bebeğiniz geelecek ay sizinle olur 🙂 bebeklerinizde olsunnn inşşşş 🙂 (hepimizinn inşşşşşş tez zamanda )

Aamiinn ecmein insaallah .
Biz aslinda eşimle karar vermistik, iki embryon koyduracaktik (tabii embryon tutarsa), birinden biri tutar diye hatta ikiside tutarsada tutsun diye. Ama dr, tutmasini istiyorsan, bi tane koyalim dedi. Iki tane koyunca tutma sansi azaliyor dedi. Bizde tamam dedik. Bi tanesini koycaklar, fazla embryon Olurmu bilinmez ama eger olursa onlari donduracaklar. Bu tutmazsa onlari kullanicaz, dondurulmus embryon nun tutma olasiligi daha yüksek miş. Hastanenin Yillik yuzdelere baktik. Herseyin hayirlisini versin insaallah rabbim cümlemize. Hayirlisiyla nasip etsin rabbim.
Cok heycanliyim cok

tabi cnm heyecan olur inşşş kaavusurursun meleğine cnm bnm 🙂 bizde bu ay klomen çat iğnesi deneyecem olmazsa gelecek ay rahim filmi istedi doktor cnm

Kizlarrrrr sabah erkenden test alıp geldim adetime 1 gün var yapayım dedim veeee 2. Çizgi çok silik çıktı yaa. 1. Hamileligimde böyle silik çıkmıştı acaba hamilemiyim ki off. Ben normalde idrara çok az çıkardım ama bu sefer aşırı çıkmaya başladım ben ondan suphelenmistim inşallah hamileyimdir yaa off testi bidaha ne zaman yapsam ki

Hayirli olsun canim, rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin insaallah. Bence hamile sin, ilk firsatta kan testi yapip dr gitmelisin

Sedassm hayırlısı olsun inşaAllah canım. Bence de bir an önce kan tahlili yaptır ona göre doktora kontrole gidersin. Rabbim hayırlısıyla güzel haberler gelmesini nasip eder inşaAllah🙂

Hayirli olsun canim, rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin insaallah. Bence hamile sin, ilk firsatta kan testi yapip dr gitmelisin
Sedassm hayırlısı olsun inşaAllah canım. Bence de bir an önce kan tahlili yaptır ona göre doktora kontrole gidersin. Rabbim hayırlısıyla güzel haberler gelmesini nasip eder inşaAllah🙂
Canlarim tesekkur ederim inşallah hamileyimdir ya yarın sabah kalkar kalkmaz birdaha test yapacam oda silik çıkarsa doktora giderim insaallah.

kizlar cooookkk kotuyum cooookk bgun dr gttm ve kese gzukmedi dr birdaha kan testi istedi 1214 ten 1014e dusmus bi haftanin icinde yukselmesi gerekirken tam bu sevnci yasarken dr kmyasal gebelkten sphelendi prsembe gel bidaha bakalm kan testine dedi ama cok uzgunm ya coook zormus ya

Canim üzülme yaa belki düzelir bak moralini bozma tamam mı hayırlısı olsun. İnşallah gerçek bebis vardır. Yoksada vardır onda da Hayır canım üzülme sen

hayırlı olsun kuzum darısı bizlere olur inşş