Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Himm, Sizin kismetse ikinci olcak oylemi.. Hayirlisi insaallah. Rabbim hayirlisiyla versin insaallah. Esin zor ikna oldu diyorsun. Maddi kaygilari mi var ?
Hakkinizda hayirlisi insaallah canim.

Himm, Sizin kismetse ikinci olcak oylemi.. Hayirlisi insaallah. Rabbim hayirlisiyla versin insaallah. Esin zor ikna oldu diyorsun. Maddi kaygilari mi var ?
Hakkinizda hayirlisi insaallah canim.
Yok elhamdulillah maddi sorunumuz yok da eşim biraz titiz yani baya titiz desem daha dogru olur. Çok pimpirikli falan o yüzden çocuk bakımına eğitimine kadar herseyi düşünür ondan pek fazla çocuk istemiyor sanırım ☺

Selam kizlarrr yeni gelen arkdslarimiz hosgelmis sefa gelmiss 🙂, elfidam heo aklimdasin rabbim inaallah bu emeklerini bosa cikarmaz tatlim.. Cici cici bebis haberleri aalmak istiyorm artik 🙂 yumrtlama doneminde calistik bizde benim umudum yok artik ama beklemedyz yine de.. Adetime bi hafta filan kaldi kendimde hicbir belirti aramiyorum artik. Aklima bebis icin deil bi saglik sorunu gbi geliyor sol kasigimda ve sol bacagmda sizi ve kasilmalar var sadce.. Hayirlisi insaallah.. Sevgiyle kalin.. 🙂

Slm aleykum hanimlar, misself insaallah gebe sindir canim. Hayirlisi ile insaallah.
Ben 19/08 den beri aksamlari FOSTIMON igne vuruluyorum. Bu sabah da orgulatron ignesine basladim, üç gün yapicam sonra zaten dr à goruncem çarşamba günü.

Kizlar bu orgulatron ayni gonal f gibiymis belki bilirsiniz, kullananiniz olduysa.
Igneyi gobisime yaptim, yaptiktan sonra bi karincalanma bi kasinma başladi, bir saattir hala devam ediyor.
Acaba diyorum, gobisime degil de, kalcama mi yapmaliydim ?
Dr bana, igneleri kalcana yaparsin gobekten yapamazsin çünkü demişti.
Bende baştan beri hep gobisime yaptim.
Insaallah dr kizmaz.

inşş cnm bnm kalçadan yaptır ne olur ne olmaz cnm bnm

Evet kismetse hayirlisiyla insaallah tüp için bu hazirligimiz. 26/08 dr à görüncem. Sonra gidişata göre devam edicez. Ama kismetse bu ay sonuna kadar hersey bitmis olucak. Bakalim hayirlisi ile insaallah.
inşşş cnm rabbim emeklerinizi boşa vermez bebeğiniz geelecek ay sizinle olur 🙂 bebeklerinizde olsunnn inşşşş 🙂 (hepimizinn inşşşşşş tez zamanda )