Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Aamiinn ecmein insaallah canim insaallah hayirlisiyla nasip etsin rabbim cümlemize

Bizde bilmiyoruz neden herseyi kadınlar çekiyor valla 🙂 neyseki onu düşünüp cektigimizi anlamış o bile yeter 🙂 valla kızlar benimde adetime 3 gun kaldı inşallah olmam. Bide eşim diyor ki eylülde yapmayalım ara verelim nedenmis eylülde olursa ramazanda dogarmis çocuk zor olur dio 🙁 daha yeni başladık bide ara vercez offf 🙁 inşallah hamileyimdir yaaa

Hahaha ramazan da doğsa ne olacak ki ?

Lohusalik bitince, kişin kaza edersin. Bu kadar hesap yapmayin. Ben de hesap yaptim ilk basta, sonra rabbim dediki bana, sen hesap yaparsin da rabbin hesap yapmazmi ?.....
Bak iki yil gecti hala olsun diye ugrasiyoruz.

Aynen canım ya ben hiç yapmam da eşim işte o uzuyor beni. Bi yapiverse hatta ikiz istiyorum (hayirlisi) çünkü 3 çocuk istiyorum eşim 2. Ye zor ikna oldu 3. Yu töbe yapmaz. İkiz olursa onuda aradan cikaririz die düşündüm tabi ama Rabbim hayirlisini versin biz sadece konuşuruz Rabbimdende hayirlisini isteriz. İnşallah bakalim

Ha bu arada ramazanda doğmasini istememesinin nedeni beni dusundugunden değil. Kendisi oruç olcak ya oruç oruç hastanede napacaz zor olur dio ☺ yapcak bişi yok