Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Kızlar merhaba,

Aranıza yeni katıldım ben de. Hikayem biraz talihsiz
2014 yılı ekim ayında beklenmedik bir anda ilk bebeğimize hamile olduğumu öğrendim.4 yıllık evliyiz çok sevindik tabiki fakat 18 haftalığa kadarmış kısmeti bebeğimizin
ilaç ile normal doğum şeklinde alındı bebeğimiz. Takip eden 3 ayı korunarak geçirdikten sonra haziran ayında tekrar denemeye başladık. ilk iki denememiz hüsran
Bu ay da 48 saatte bir düzenli ilişkiye girdik ve ovülasyon testi kullanarak yumurtladığım günü tespit ettim. Yani yapabileceğim her şeyi yaptım sanırım. Alt karnımda hafif bir şişlik hali var 1 haftadır fln onun dışında herhangi bir belirtim yok sanırım bu ay da kısmet olmayacak. Sizlerin güzel haberlerinizi okumak iyi geldi sanırım o sebeple paylaşmak istedim.

Canim kendini hiç üzme olurmu ne kadar kendini serbest bırakırsan takmazsan stres etmezsen olur. Rabbim verir inşallah canım ama kafana takma bizde bebis istiyoruz Rabbim inşallah tüm isteyene verir..

Canim benim çok gecmis olsun oncelikle. Talihsiz olarak düşünme. Çünkü tam tersi talihli bir durum seni cennette bekliyor. Bide biseyi ogrendimki, malformation yani sagliksiz gebelikler kendilerini sonlandirirmis.
Insaallah en kisa zamanda hayirlisiyla bebeginiz olur.

Teşekkür ederim sedassm ve elfidamsanem. Birkaç çeşit malformasyon bir aradaydı zaten doğması mümkün olmayacak doğsa da yaşaması mümkün olmayacaktı. Rabbim böyle bir sınavdan geçirdi bizi dilerim alnımızın akıyla çıkmışızdır. Allah'tan genetik bir sorun değilmiş tamamen rastlantısal bir problemmiş. O yüzden yeni umutlarım var en azından🙂 Rabbim dileyen, isteyen herkese, sizlere de, bana da nasip etsin inşaAllah en kısa süre içerisinde.

Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin insaallah canim benim. Asil sen benim için ve burdaki her isteyen için dogum da dua et Olurmu. Ne zaman digumun ? Rabbim yardimciniz olsun insaallah
tabiki canmmm sürekli ediorumm ozmanda edermm rabbimm sana ve tüm isteyenlere en kısa zamanda minik meleklerini nasip etsn insallahhh bizm dogumumuzda ekimde allah izn verrse dün doktra gittim 7 haftadan sonra heran dogum olur dedi canmm

tabiki canmmm sürekli ediorumm ozmanda edermm rabbimm sana ve tüm isteyenlere en kısa zamanda minik meleklerini nasip etsn insallahhh bizm dogumumuzda ekimde allah izn verrse dün doktra gittim 7 haftadan sonra heran dogum olur dedi canmm
Rabbim bizlere nasip etsin hamileliği inşallah. Hayırlı sağlıklı imanlı dili kuranli salih ve Saliha evlatlarindan nasip etsin insallah