Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cok sevindim canim, rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin insaallah. Bak gördünmü boşuna korkup bekledin. Zaten göğüs hassasiyeti ve agrisi en büyük belirti bence. Genel bunu soyliyenler hep hamile cikti.

Elfidamsanem canim dualarim seninle ve bizim gb bebis icin yanip tutusanlarla Rabbim bizlere de o guzel duyguyu nasip eylesin.insallah.. Umarim tup bebek tedavin olumlu gecer Allah kucagmzi bos birakmasin insallah..
Aamiinn insaallah misself cim. Dua ya cok muhtacim. Rabbim hayirlisiyla muradimizi bize versin insaallah. Cok stresliyim cok heycanliyim ve cok ta umutluyum. Insaallah hersey güzel ve yolunda gecer. Aamiinn ecmein

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım adetime 12 gün var 4 Ağustos ta adet oldum ama 4 gün gecikmeli oldum normalde 5 gün Sürer 3 gün sürdü belimde dehşet bir Ağrı var midem çok yanıyor ve kasıklarımda ağrılar var özellikle sağ kasığımda çok oluyor sizce test yapmalımıyım yoksa adetimimi beklemeliyim yardımcı olun lütfen

Bizde korumayı yeni bıraktık ama bakalım inş. Olur. Kasiklarim ağrıyor göğüslerim de ağrıyor ama akıntım tam tersi herzaman olurdu şimdi hiç yok. Kızlar sizce hamile olabilirmiyim yaaa bide adeti 6 gün var test yapsam çıkarmı? ??