Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

amin cnm inşallah rabbim hayirlisiyla nasip etsin inşallah tup bebekgn tutar saglikla kucagna alirsn

Celikcelik cim seni gordugume sevindim canim, nasilsin ? Ne durumdasin ? Hamileligin nasil gidiyor ? Insaallah hersey yolundadir canim kacinci ayindasin ?
Va dua na hayirlisiyla Aamiinn ecmein insaallah diyorum..
cnm hamileligim cok zor geciyo yumurtlk kistim var büyüme yapti hastanede yattim gecen hafta halen birsürü ilaclarla fln sancisini dindiriyorum cekilmez bir sancisi var 19 haftalik olfuk cok şükür rabbime inşallah kucagma lamyi nasip eder rabbim tez vakitte sizinde gzl.haberlerinizi duyarz inşallah

Canim benim ya cok cok gecmis olsun insaallah. Bunu bobrek tasi gibi eritemiyorlar mi ilaç larla ? Doguma kadar böyle aci mi cekecek sin ya ? Allah yardımcın olsun insaallah. Bol su icsen gitmez mi o kistler ? Cok uzuldum canim benim, allah yardımcın olsun. Insaallah rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin canim benim ve sagkikla kucagina alirsin bebisini.

Hayir cnm.ne yazikki ilaci yok anca ameliyat oda riskli cekicem böyle napim sagol cnm bnm inşallah rabbim saglik versin saglik vok önemli

Canim benim hatirliyorum seni, ben ilk geldigimde daha yazmadan, Sizin bütün mesajlasmalarinizi okumustum da öyle yazmistim ilk 🙂
Çok Tesekkurler probissever mesajin için, bu ara "tezahurata" 🙂 çok ihtiyacim var. Boyle hep yuksek morelli olmam için böyle motivation à cok ihtiyacim var 🙂
Kizlar rabbim Sizin de yardimciniz olsun hayirlisiyla tamamina erdirsin insaallah, hayirlisiyla kucaginiza da aldirsin insaallah rabbim.
Rabbim bizede hayirlisiyla "tüpbebek hayirli olur insaallah " nasip etsin inşallah..
Aamiinn Aamiinn ecmein insaallah

inşallah cnm aminnn inşallah

İnşallah canim rabbim hayırlısıyla evlat kokusunu tattirir sana ve diger isteyen herkese. Ben 14 agustos ta doğum yaptım. Çok zor oldu. Son anda normalden sezeryan a dönüldü. Çok sanci cektim . Şimdi de bebeğim kuvoz de. Dua edin iyilessin hemen kavusayim bebegime. Herşeye rağmen halime binlerce şükürler olsun. O ağrılar sancılar da gunahlarima Kefaret olsun inşallah. Şimdi tek dileğim biran önce oğluma kavusabilmek.