Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Canim adet günün gelmeden bir hafta dir test yapman kendine eziyet den baska bisey degil.
Sabirla adet gününu beklemelisin. Bende uç gündür üç defa hapdirdim simdi test mi yapayim. Usutmussundur belki.
Bu kadar kendinize eziyet etmeyin ya, hem kendinize hem de esinize Yazik oluyor.

Ne kadar yakışıksız ve saçma sapan bir cevap.. siz bu yazdıklarınızla egonuzu tatmin edebildiniz mi bari? konu başlığı erken gebelik belirtileri ve burada kendimde hissettiğim yaşadığım şeyleri yazdım ve insan olan ve beni anlayabilecek birinden yorum bekledim ancak siz anlayacak kapasitede olmayıp bir de üstüne abuk sabuk kısımları alıp cevap yazmışsınız.. ilk heyecanımızı paylaştığımız şu platformda o kadar bahsettiğim şeyden tutup hapşırmayı mı aldın? Ha bu arada bilgi sahibi değilsen cevap verme çünkü bunu yazdıktan sonra yaptığım araştırmada gebeliğin hapşırmaya sebep olabileceğini de yazmış bir çok kişi. Sana yazık bence hem de çok yazık.. hem sana hem eşine senin gibi biriyle konuşulmaz paylaşılmaz!!! Test yaptır sen de evet hapşırınca beynin fırlamıştır belki yerinden yazık yoksa böle cevap vermen insani bi tavır değil!

Evet canım pkoluyum ilac tedavisi goruyorum gulukofen,folic1 ve progestan kullaniyorum.progestanı adet olmak icin kullaniyorum bu 4. Ayım daha oncekilerde bugun ilacim bitiyosa yarin hastalaniyodum 3 aydir duzenli goruyorum. kanamam cok yogunoluyo disariya bile cikamiyodum cok agrim oluyodu..ama bu ay 1gun geciktim.2.gun sabah lekelendim agriyla sinra agrimda gecti ped koydum ama hic dolmadı bile rengide acik bugun 3.gunum ve hala az geliyo rengi biraz daha koyulasti.miktarı konusunda da soyle solim 3gundur 1 ped falan anca dolmustur toplam..diger adetlerimde ozellikle 2. Ve 3. Gunu 6-7 ped kullanirken bu ay boyle olmam anlam veremedim yani ustune gormemi diye dusundum ama bilmiyorum.kimyasal gebelikte olabilirmi acaba diye dusunuyorum kafam cok karisik kendimi hic iyi hissetmiyorum..

Canim cok supheleniyorsan bir hazir test yap yarin sabah.
Bende progestan kullandim, gebelik için, gebelik olmayınca gününde adet olmak için. Ve hep ayni gün adet oldum hatta once bile oldum.
Dedigin gibi ustune gorme de olabilir, ama bunu anlamak için kan testi yapman lazim.
Normal test ler adet geciktikten bi iki gün sonra belli ediyo (genellikle). Hayirlisi insaallah canim

Bayanlar selamlar..Ben hic iyi degilim günlerdir yatiyorum.karnim cok agriyo hic gecmiyor bir dakika bile.su icemiyorum onu bile cikariyorum.doktora gittim düşük tehlikesi var dedi.perisanim dayanamiyorjm.bu karin agrisini bilen varmi.gobegimin etragi hic durmaksizin agriyor.

Canim cok gecmis olsun, bilmiyorum olabilir mi ama ayaklarini sicak tutmaya çalis. Bebek sicagi severmis çünkü.