Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Tamam bulayim da nerden bulayim canim ya ! Sen Hangi sehirdesin ? Acaba istanbul da bulunur mu ?

E
Da sen karnini bi kere mi cektirdi yok 2 yada3 defa mi
Cnm normalde uc kere cekılıomus benm canım cok yandı cok kaymış dedı kadın ama normlade uc gun gelecektın dedı sımdı onumzdekı adette yıne cagırdı ama ınss olamaycaksın falan dedı
bakalım o kadar dr a gıttık sımdı bu kalmıştı bı
elfıdam ben ıstanbuldayım bu kayınvalıdemleın akrabasının gelının halası mıymış neymıss dıdısının dıdısı gıbı oldu Malatyalı bı kadın gerı gıdecekmıs ıste 😀 ama muhakkak bulursn cok var cunkı bole hanımlar

Slm canim, ben iki ay once geç yumurtlama oldugu halde yinede erkenden adet oldum. Sen gebelik testi yap bence, 25. Ci gün den sonra yap bence. Bence hamilesin canim.
elifdamsanem, ay keske🙂 gerci bu benim 2. ayim daha. hemen oyle umutlanmak istemiyorum. gecen ay da epey degisiklik olmustu vucudumda, ilk ayimizdi olmadi. bu ay farkli olarak 23. gunde adet olmadim ve bazen su gibi sarimsi akintim oluyor. ama gercekten 20. gun yumurtladimsa ve dollenme olduysa suan icin erken bu belirtiler icin. cunku bugun 24. gunum bugun. isin garibi ben 10.-13. gunler arasinda da kasik agrisi, yumurta beyazi kivaminda akinti yasadim ve takvimim 12. gunu yumurtlama gosterdi. ama ov. testinin 19. gun en koyu cikmasi kafami karistirdi. Cars. gunu erken gebelik cikabiliyor diye ov. testo yaptim, silik cikti cizgi. o yuzden bu sali(28.gun) ve haftaya pazar(34. gun) de adet olamazsam suphelenicem iyice. beklemekten baska carem cok😉

Canim ya, ben istanbul à geldigimde gorse beni keske. Ama dr bana hic demedi rahmin kaymis falan filan. Oyle olsa dr gormezmi ultrasonda ?

Canim benim ya, neden bu kadar dusunuyosun, bi test yapiver. Negatif cikarsa da, iki üç gün sonra yine test yaparsin. Bosuna bekleyip stres oluyosun canim.

Canim ya, ben istanbul à geldigimde gorse beni keske. Ama dr bana hic demedi rahmin kaymis falan filan. Oyle olsa dr gormezmi ultrasonda ?
canm ben edayada söledm hamile kalmadan önceki ay bende cektrdm karnımı rahmin egri damarın egri dedi okadar doktra gittm bise sölemdi cektrdii0 ay hamis kaldım cokk sükr ama doktrdan mı ondan mı cözemedm canm

tabiki canm rabbimm vakti zamanı gelince vercektr sabır cook önemli ama en kısa zamnda herkes meleklernin haberni alsn insallahhh aminnnn