Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Eda cim kimisi kasiklarini kaldirinca hemen hamile kaldiginu duymuştum Inşallah sende kalirsin tabi veren ALLAH oda bahanesi bende kaldirmistim hamile kalmadan önce
ayyyy ınsallah cnm ama karnım ıkı gun boyunca ağrıdı kadın rahmın yana kaymış dedı yanları su toplamış falan dedı grcektende su attım resmen ıkı gun su gıbı akıntım oldu rabbım neyler neylerse güzel eyler ınss bızımde yuzumuzu guldurur cuma gunu hurmetıne

Hm anladm cnm hayrlsi sag tarafm cok agryo belmdede agri oluyo bi is yaptgmda falan bde buaralar bas agrm cok 2gundur sbh kalktgmda bas agrm oluyo valla hayrlsi guzelm ya bkalm ksmet sen hssedyomsn benm hams oldugumu

oncelikle hosbulduk ve cevabin icin tesekkurler. aslinda son iki aydir 23 gunde gelmeye basladi, acaba dongum mu degisti diye dusunmeye baslamistim. 28ini beklicem artik. bir de ov. testinin en koyu ciktigi gun 19. gun. demek ki 20si gibi yumurtladim. cunku 20sinde acilmisti tekrar rengi. sence uzerine +14 diye dusunup 34. gunumu bekliyim bu ayin adetini? gec yumurtlamissam ona gore 14 gun sonra mi adet olucam demektir?

Hm anladm cnm hayrlsi sag tarafm cok agryo belmdede agri oluyo bi is yaptgmda falan bde buaralar bas agrm cok 2gundur sbh kalktgmda bas agrm oluyo valla hayrlsi guzelm ya bkalm ksmet sen hssedyomsn benm hams oldugumu
canmm benmm belirtilerin hamislik belirtilerine coook benzio insallah vardırrr bebeisnn cook isterm gercekten ama cook düsnme canm kendini fazla dinleme derm oluruna bırak rabbimm versn insallah sanada herkesede

Allah allah sok oldum simdi ? Nerden geldi aklina karnini cektirmek ? Kimi buldun bunu yaptirmak için ? Nerden buldun Kiz ? 🙂 canim ins hayirli sonuç alirsin !
Ama ben oyle birini nerden bulayim imkansiz gibi bisey !

Slm canim, ben iki ay once geç yumurtlama oldugu halde yinede erkenden adet oldum. Sen gebelik testi yap bence, 25. Ci gün den sonra yap bence. Bence hamilesin canim.