Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

bacım sen bizi gülmekten çatlatacan ya ağlanıcak halimize gülüyoz sayen de tşkler ii ki varsın ve inş hamişsindir
🙂
Allah razı olsun bacıımm inşallah darısı hepimizin başına ,hay ağzın bal yesin😀 kızlar bal dedimde aklıma geldi bizim herif bir hafdadır keçi boynuzu kemiriyor tahta kurusu gibi,bakın bir yerdede duymuştum keçi boynuzu pekmezide iyi geliyormuş kızlar,eğer hamile kalırsam iki şeyin etkisi olucak yazın bir kenera,örümcrk gibi duvara tırmanın,bide eşlerinize keçi boynuzu kemirttirin😀,ahanda göğslerimde ağrı var anam benmi kendimiş dinliyorum noluyorki bana,daha 15 gün var kızlar yaa bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz dimi kızlar ya😕

canım bu denılenler dogru ama yumurtlama günlerıde çok önemlı bak ne dıcem eger bebek ıstıyosanız kaç günde bir adet oluyorsunuz önce onu hesaplayın mesela 26 günde bir adet oluyorsanız 14 çıkaracaksınız 12. gün yumurtlama günü oluyor.mesela hazıranın 10unda adet oldunuz dıyelım ılk oldugunuz günden ıtıbaren 12 gün yumurtlama zamanı olur yanı hazıranın 21 oluyor 1 gün ılıskıye gırın 1 gün gırmeyın daha etkılı oluyor