Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

çok üzgünümmm az önce adet oldum buayki ümidimde yok oldu önümüzdeki aya kısmet..allah verir inş.

eboscum sikma canini nolur? daha isin basindasin. Her ay bir kadinin hamile kalma olasiliginin %25 oldugunu okumussundur belki. Düsünsene ne kadar az. E sen bi de hapi yeni birakmissindir. Vücuduna biraz zaman ver bi kendine gelsin. Belki yumurta bile olusmuyordur daha hapin etkisinden. Siz yine adet bitiminde gün asiri calismalara devam edin ama 4 ay kadar bisii ümit etme olursa da süpriz olur bebegim! üzme kendini ok?

bu arada benimkinin gelmesi de yakindir ara ara agriyoo iste.. arkandayim arkadasim korkma yanliz degisin 🙂

Son düzenleme:

:mery:
ebrucum sen beni güldürdün allahta seni güldürsün inş.haklısın ama napıym 🙂)))
inşallah hepimizi toptan güldürsün kızz amminnnn:f040:ama ah ah benim kasık ağrılarımla başım dertte yawff napıcam bilmiyom gerçi biz adetim bittii sanki fırsat kolluyormuşuz gibi biter bitmez başladık çalışmalara ben bacaklarım havada başım yerde yerçekimine karşı durucasına bir çaba içersideydim acaba göbeğimmi düştü ki kızz,çpkmu hor kullandı bu adam beni nee ahanda kasıklarım ağrıyo işte onun yüzünden,bi pıhtımız olucak diye az çektiğim eziyete bak bacım yaw

öyle bacım ya bu adamlar bize eziyet ediyo ya bi yerde okudum zaten her akşam yapmamak gerekliymiş gebe kalmak isteniyosa sperm katitesi düşüyomuş gün aşırı veya haftada 2 defa🙂 nerde haftada kaç defa bilmem🙂

evet cnmcim erkegin sperm kalitesi bir bosalmadan sonra 48 saat icinde yine maksimuma cikiyormus. O acidan her gün yapmak iyi degil arkadaslar. Hem o dinlensin hem siz. Hirpalamayin kendinizi bu kadar. 🙂

Aman arkadaşlar bu söylediğinizi eşim duymasın😀 ben ona haftada 2 kez yapmalıymışız desem adam beni evden kovar:laugh: kız acıyın garbime daha yeni evliya tadını çıkarsın beeee,sizde amma gaddar çıktınız hee kaynanam gibimsiniz

ya kızlar ebrunun dediği gibi ayaklar havada baş aşağıda çok komik ya herif kalkar gezer gelir gider ben öleeeeeee ayaklar duvarda beklerim..ne oluyosa bu kadınlara zaten..benimde adetim 6gün kaldı geri sayım başladı bi belirtim yok meşhur meme ağrılarımdan başka..