elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Mart 2015 #15.034 bebetoo' Alıntı: Elfidam Rabbim gönlünce güzel eylesin herseyi Genişletmek için tıkla ... Aamiinn ecmein cümle musluman ummetine insaallah içinde de bize nasip etsin ya rab
bebetoo' Alıntı: Elfidam Rabbim gönlünce güzel eylesin herseyi Genişletmek için tıkla ... Aamiinn ecmein cümle musluman ummetine insaallah içinde de bize nasip etsin ya rab
melek cenneti Hamiş Melek 28 Mart 2015 #15.036 ceylinim:)' Alıntı: inssaalllahh olmaz ama benm damla damla siyahh camur seklinde gelio acaba bise olurmu yaa senin nasıl gelio yogunmu Genişletmek için tıkla ... Bnm gelio epey canim kesildi şükür. Kirmizi oluo bir kez siyah gördüm 🙁
ceylinim:)' Alıntı: inssaalllahh olmaz ama benm damla damla siyahh camur seklinde gelio acaba bise olurmu yaa senin nasıl gelio yogunmu Genişletmek için tıkla ... Bnm gelio epey canim kesildi şükür. Kirmizi oluo bir kez siyah gördüm 🙁
elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Mart 2015 #15.037 bebegımgelsın' Alıntı: Elfdam son durumun ne cnm Genişletmek için tıkla ... Canim bekliyorum hala Adet günüme bir iki gün var. Belirti olup olmadigini sonradan yazicam 🙂 Eger tabii pozitif i gorebilirsem 🙂
bebegımgelsın' Alıntı: Elfdam son durumun ne cnm Genişletmek için tıkla ... Canim bekliyorum hala Adet günüme bir iki gün var. Belirti olup olmadigini sonradan yazicam 🙂 Eger tabii pozitif i gorebilirsem 🙂
B bebegımgelsın Forum Okuru 28 Mart 2015 #15.038 Cnm dun mu neydi kan geldi demstn eger daha gelmyosa yerlesme kanamasydi ay insallah hadi 🙂
elfidamsanem Daimi Üye Üye 28 Mart 2015 #15.039 bebegımgelsın' Alıntı: Cnm dun mu neydi kan geldi demstn eger daha gelmyosa yerlesme kanamasydi ay insallah hadi 🙂 Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum canım 🙂 ama çok heycanliyim 🙂 Olabilir de olmayabilir de. Insaallah insaallah insaallah hayirlisiyla hamile yimdir 🙂 sabirli olmaya calisiyorum canim ama bu günler geçmek bilmiyo
bebegımgelsın' Alıntı: Cnm dun mu neydi kan geldi demstn eger daha gelmyosa yerlesme kanamasydi ay insallah hadi 🙂 Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum canım 🙂 ama çok heycanliyim 🙂 Olabilir de olmayabilir de. Insaallah insaallah insaallah hayirlisiyla hamile yimdir 🙂 sabirli olmaya calisiyorum canim ama bu günler geçmek bilmiyo