Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Canim benim giriyom takip ediyom hep.. hayirdir gecende okudum sormak istemedim ozeldir diye..
Istersen ara konusalim tamam?
Isim yok zaten..
Ve bunu dusun.. olumsuz giden bisey varss olumluya cevirmeliyiz..
Yasadigin surec zor bir surec..
Ama bide boyle dusun sen bunlarla ugrasirken bebegi unutuyosun..
Aslinda doktorun tatike gidin kafa dagitin bi nebze oluyo.. sadece dikkat etmen gereken aglamamak.. aglayabilirrsin ama oyle cok kahretmiceksin kendini.. dualar et pozitif dusunmeyw calis canim benimmmmm insallah tutarda bu ay biter bu macera

MC canm en son bi sorum daha olacak 🙂
Hani sen leke geldi de tuttu tuttu diye havalara uctun ya 🙂
Iste o gün, adetinin kacinci günüydu ? Hatirliyormusun canim ? Nolur hatirla canim. Ona gore hesab yapicam çünkü 🙂

Benim tam adetten 14. Gunu , ben 28 gunde oldugu icin ovulasyon donemim oluyo..
Iste 14. Gunu aksami birlikte olcakdik wc gittimde acik renk kan elmisti cok az akintiyla karisik..
Catlama degildi.. sonrada hicbi kan gelmedi hamile oldim canim..
Ama ben netten bakdim illa gelcek diye bisey yok canim

Himm canim benim allah korumus. Ama canim cok cok dikkat etmekte fayda var. Tabii sakinan goze cop batar mis, ama biz yinede daha dikkatli davranalim. Çünkü biz zor bulanlardaniz. Cok cok gecmis olsun canim benim.

Hatitliyorum adetin 14. Gunuydu🙂
Cunki tutty dememim sebebi.. kan gelinxe netten baktiydim o yumurtanin catlayan saglikli oldigunu gosterirmis sonrada birlikte olunca tuttuda tuttu fediydim🙂
Ya sende kan geldimi dollenme oldigunu nerden anladin

Himm canim benim allah korumus. Ama canim cok cok dikkat etmekte fayda var. Tabii sakinan goze cop batar mis, ama biz yinede daha dikkatli davranalim. Çünkü biz zor bulanlardaniz. Cok cok gecmis olsun canim benim.
Sagok canim benim..
Sen kasik agrilarina cok takilma.. benimde olurdu her ay hatta doktor bile geldiydi bikrresinde eve ama hamile olmadiydim..
Hep elini karnina koy dusun.. atiyom bugun ovulasyondan sonra 6. Gun simdi yerine gidiyosun..
Atiyom simdi tutunmaya calisiyosun minigim felan..
Hep o varmis gibi hisset..
Adrt olunca kotu oluyon hissler bosa cikiyo ama..
Adet olana kadar o varmis gibi moralini yuksek tutuyon iyi yani bu.. oylede boylede adet olcaksak enazindan olana kadar pozitif dusunelim

Iki üç gündur dikkat ediyorum ama iste kan hic gelmedi. Dollenme olmusmudur bilemiyorumki canim. Insaallah olmustur. Bakalim kismet.
Ama dün cok kasik agrim oldu aşiri derecede agirdi. Bide dünden beri, karnımın sol tarafinda bir batma var, boyle hareket ettikce batiyor, boyle sanci gibi. Ama kasigimdan biraz yukarisi. Ne olabilr bu agri ?

Himm anladim canim, o burdaymis gibi yapayim ve pozitif olayim. Biliyomusun gecen aşılamadan sonraki ay boyle yaptim yani yalandan degil de gerçekten hissetmistim bunu ama olmamisti.
Deniycem bunu insaallah başaririm canim

Bilmiyorum ama benim agrim oldigunda doktor geldiginde ovulasyon donemi agri cok olur kasikda dedi.. yani kasik agrisina bakma.. adet olcagin zamana dogru agrilari fevam dderse suphelen.. ve agrisan cok bi yanin gurul gurul ediyosa ozamanda suphelen🙂

Himm anladim canim, o burdaymis gibi yapayim ve pozitif olayim. Biliyomusun gecen aşılamadan sonraki ay boyle yaptim yani yalandan degil de gerçekten hissetmistim bunu ama olmamisti.
Deniycem bunu insaallah başaririm canim
Canim boyle dusun hersekilde adet olunca uzuluyoz.. enazindan olaba kadar olumsuz dusunmekdense olumlu dusunmenin etkisi daha cok olur.. bende heray varmis gibi takiliyodum adet oluyodum.. sanki.yok diye dusunup uzulsek adet olunca yine uzulmicekmiyiz..
Pozitif dusun bosver canim.. belirti olarak takilma ama.. yok karnim agriuyo yok midem bulaniyo felan cok takilma..
Sen hep varmis gibi onu sev enazindan bu sanada bu donemde iyi gelir.. Rabbime sigin..
41.yasin sozunude versiydin sanirim sen Rabbim bos cikarnaz insallah canim benim