teşk.canım...yumurtleme günü tespiti için bir çok yöntemin olduğunu okudum ve duydum fakat ben bu kadar yöntemle kafa karıştırmanın stirese girmenin anlamı yok diye düşünüyorum çünki biz zaten bebiş istemiyormuyuz onun içinde gün aşırı çalışmalara devam öyle değilmi zaten yumurtlama günü yada bir gün öncesi her koşulda ilişki olmuş oluyor bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum...benim sıkıntım ben doğum kontrol hapını bırakalı 25 gün oldu yani yeni karar verdim bebişe bıraktığım günden dört gün sonra adet oldum... doktara gittim tüm testlerden taramadan geçtim hamilelik için bir engelimin olmadığını söylediler.doktorlar.bende bu ay çalışmalar adevam ettim..ve bende bir haftadır sitede okuduğu erken gebelik belirtileri var fakat emin olmıyorumgöbeğimle kasıklarımın arasında sanki bir ip var onu çekiştiriyorlar...adet önceleri sancılarım olurdu ama bu kadar erken başlamazdı.belki hamileyimdir dicem ama içimde öyle bir his yok.birde hapı yeni bıraktım ikinci adet tarihimi ne olarak bilmiyorum artalama bu yın 26-27 si olmam gerek sanıyorum.ama bende fazla bekliyemicem bu cumartesiye kadar olmazsa test yaptırıcam...allah isteyen herkeze bebiş nasip etsin hayırlısıyla canım ...