stress yapmaa canm sakinnn stres zatennn etkilio herkesi o yüzden sakinnn ol canmm rabbim insallh bu ay kucaını doldursunn hayırlısyla ve isteyen herkesin lnsallah amin
kızlr sabah dr a gıdecegım ılaclarımı verecek sanırım adet de olmadım henüz ama olur olmaz ıgnelere baslayacgım cok heycanlıyım yaa bakalım ne olacak sonucum ınsss hayırla sonuçlanır dua edın ne olur ıcım ıcıme sığmıyor bu sefer olacak yaa ınsss olacak tabı ınss gerek kalmaz da adet olmam bu ay dıycem dee hep aynı umut ıste 🙁
Insallah dedigin gibi hic gerek kalmaz adet olmazsinda.. ama olursanda Rabbim bukez guldursun yuzunu.. bir karincaga can verip yaratan Rabbim senin yumurtanada can versin kucagini dolu etsin ve diger kizlarinda insallah bizede kucagimiza almayi saglikli sekilde insallah nasip etsin amin
Canim benim insallah sende busefer hayirlisiyla hamile kalirsin dua edicem sanada sizlerede.. aminn Rabbim isteyen herkesin kucagini dolu etsin insallah..
Ben kalb sesini duyamicam cuma gunu ilk gittimde sorduydum bidahaki geldimde duycammi diye vs..
Riski oldugu icin yqpmiyolarmis insallah duyarimm canim.. saglikli oldugunu iyi gelistini duyayimda hayirlisiyla insallah
kızlr sabah dr a gıdecegım ılaclarımı verecek sanırım adet de olmadım henüz ama olur olmaz ıgnelere baslayacgım cok heycanlıyım yaa bakalım ne olacak sonucum ınsss hayırla sonuçlanır dua edın ne olur ıcım ıcıme sığmıyor bu sefer olacak yaa ınsss olacak tabı ınss gerek kalmaz da adet olmam bu ay dıycem dee hep aynı umut ıste 🙁
Burda sadece ovulasyon döneminde bir sabah kan testi ve ultrason oluyo. Hormon testine gore asilama gününu ayarliyo dr. Bakalim bu sefer nasil olacak.
Ikinci asilama da, 10.gün ultrason oldum, 16.gün asilama oldum.