Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

kizlar efsun arkadasimizin yazisini kopyaliyip buruya yapistirdim burdaki ates tablolarini tiklayip vavoriye eklerseniz sizde genluk atesinizi olcerek o sayfaya eklersiniz efsun arkadasimizda degerlendirir yani regli gununden 2 gun once benim atesim dusmustu bende hamile olmadigimi anladim ve kuzu kuzu reglimi bekledim oda gununde geldi sag olsun.

günaydın kızlar!ebrucum inş cnm ya bu ay inş güzel haberler vericez arkadaşlar hepimiz birbirimize🙂bu arada gülben ergenin haberini okudum ne güzel yaaa kadının 3 tane çocuğu oluverdi valla Rabbim bizlere de sağlıkla nasip etsin inş. bera sende yazmışsın cnm bakalım senden de ikiz beklşiyoz artık teyzişleri olarak 🙂şaka bi yana tabiki hayırlısı olsun kızlar

tesekkürler cnm. Ayniymis günlerimiz, senin atesin düstü mü bu ay peki? Az kaldi ya regle bu ayki ölcümlerin nasil seker?
öptüm seni...

Canım merhaba benimde 16 ay oldu.ne zor gerçekten beklemek dimi.benimde 4 günüm kaldı adete ve bu sabah baktımda sivilcelerim yerlerini aldığını gördüm ve üzüldüm.Şu ateş konusunu biraz açarmısınız.Hamile olunca ateş yüksek mi oluyor?Ben tam anlamadım.

Ben dayanamıyacağım sanırım bugün bi fortel erken gebelik testi alıp bakacam sonuç ne olursa olsun belli olsun valla günler geçmiyor yaa.Çok stres oldum🙁

günaydın....benimde iki günüm kaldı adetime inşallah olmayız...ateş konusu hakkında benim de bi bilgim yok bu konuyu bilenlerden bilgi bekliyorum...hamile oluncamı yumurtlama dönemi hesaplanmasında kullanıldığını biliyorum.

ecem biraz rahatlamaya çalış canım başka şeylerle uğraş aklından çıkarmaya çalış böyle demesi kolay biliyorum insan dayanamıyo ama bence biraz bekle öyle yap testini en azından günün gelsin ama yinede dayanamıyom diyosana yap bakalım bizede söle sonucun inş hamilesindir cnnm

Son düzenleme:

Günaydın canım.Seninde az kalmış eboş.Hadi bakalım hepimiz için hayırlısı.