Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Amin canım çok sağol darısı size inşallah yok hiç tedavi görmedim ben hiç birşey de yapmadım canım dr bile gitmedim Benim adetim düzenliydi sadece son 2 3 ay stresden erken oldum bi kaç gün ama ne zaman kendimi dinlemeyi bıraktm Herseyi oluruna bıraktim öyle oldu cok sukur canım ben adet olucam diye bekliyordum dedim adet bitsin dr gitcem bi de soğan Kuru yapcam demiştim ama çok şükür gerek kalmadı rabbim nasip etti inşallah size de en kısa zamanda nasip eder

Olemiii masallah Rabbim kucagimizada almayida nasip etsin aminn.. kucuk yakisikli delikanli geliyo desene🙂).
Kiz bende cok cekmedim benimdemi erkek acaba.. zaten bastan beri erkek hissediyom..
Esim kiz dedi ben erkek iddiadadayiz🙂)
Amoe guzum saglikli olsunda varsin esim kazansin🙂)

canım aynı bir dilim ekmeği yiyemi yorum yesem on dakika geçmeden çıkarıyorum şimdi şöyle birşey yapıyorum yemekten önce midem bulanıyor ilk çıkarıyorum sonra yiyorum öyle biraz iyi oluyor
a
Tost yemegi dend belki onu cikaramazsin sevdigin meyvelerden ye su cok icmeye bak insallah duzelirsin en kisa zamNda canim

Tost yemegi dend belki onu cikaramazsin sevdigin meyvelerden ye su cok icmeye bak insallah duzelirsin en kisa zamNda canim
Canım yapmadığım şey kalmadı yarın kontrol var dr.anlataçağım bulsun bir çare yemekle bazen alâkası da olmuyor sabah bile lavabodan çıkamıyorum mide boş sanki mide mi çıkarmaya çalışıyorum

Öyle canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir oglus 🙂 seninki de erkek olabilir bak merak ettim sonra haber ver gerçi sağlıklı olsun da cinsiyeti hiç önemli değil. .