Kilo verdim bebeğime zarar verecek diye çok korkuyorum yemek yemiyorum yesem hemen çıkarıyorum limonuda çok yedim ama fayda etmedi şimdi tuzlu kraker soda maden suyunu deneyeceğim
Canim benim halamin kizi hamile kaldi su bile icemiyordu suyu kusuyordu ilk üç ay bes kilo verdi sonra hersey normale dondu. Bebegi de cok saglikli Maasallah. Ama tedbir kuldan takdir allah dan. Sen yinede dr à git baktir nolur nolmaz. Ama sikinti etme yanii. Senin en çok morele ihtiyacin var suanda.
Aynen bende öyleyim şimdi yemek kokusuna bile tahammülüm yok yapamıyorum yemiyorum eşim tuzlu birşeyler almış bugün madem suyu almış onlar iyi oluyormuş perşembe günü gideceğim dr.iyice konuşacağım annesinin gülü şimdiden çektiriyor
Canim benim halamin kizi hamile kaldi su bile icemiyordu suyu kusuyordu ilk üç ay bes kilo verdi sonra hersey normale dondu. Bebegi de cok saglikli Maasallah. Ama tedbir kuldan takdir allah dan. Sen yinede dr à git baktir nolur nolmaz. Ama sikinti etme yanii. Senin en çok morele ihtiyacin var suanda.
Aynen öyle canım ilk gebelik herzaman zor oluyor diyorlar birde kaynanamin yanında oturuyorum daha çok zorlaniyorum ıstediğim gibi hareket edemiyorum bünyem daha çok yoruldu
Aynen öyle canım ilk gebelik herzaman zor oluyor diyorlar birde kaynanamin yanında oturuyorum daha çok zorlaniyorum ıstediğim gibi hareket edemiyorum bünyem daha çok yoruldu
Canim sende cok istiyordun şükür kavustun.Rabbim inş kucaginada almayi nasip eder sanada diğer arklarada.
Bir sorum olucam herhangi bi tedavi oldunmu bebek olsun diye.hatirladigim kadariyla seninde adetlerinde çok duzensizlik vardi gecikme.nasil oldu paylasirmisin meram ettim 🙂
Not: her zaman giremiyorumm...
Canim sende cok istiyordun şükür kavustun.Rabbim inş kucaginada almayi nasip eder sanada diğer arklarada.
Bir sorum olucam herhangi bi tedavi oldunmu bebek olsun diye.hatirladigim kadariyla seninde adetlerinde çok duzensizlik vardi gecikme.nasil oldu paylasirmisin meram ettim 🙂
Not: her zaman giremiyorumm...
Ben denedim canim. Bi faydasini gormedim. Ben dort gece yapmistim bir gün araliklarla. Adetim bitince basladim ovulasyon donemine kadar bitirmistim.
Ama onun yerine su torbasini al yataga ayaklarina koy bence daha iyi
Kilo verdim bebeğime zarar verecek diye çok korkuyorum yemek yemiyorum yesem hemen çıkarıyorum limonuda çok yedim ama fayda etmedi şimdi tuzlu kraker soda maden suyunu deneyeceğim
Kilo verdim diye korkma zateb ilk aylarda bu olabiliyor.. eger kesinlikle her yedigini cikariyosan hic yiyemiyosan doktoruna soyle..
Ama azda olsa yiyosan panik yapma.
Bana ebe az az sık sık ye dedi. Miden bos oldugunda daha cok bulanir, yagli seylerden uzakdur, 6 dan sonra yemek yeme eger acikirsan kirakerler ye dedi.. yani doktor zaten cok ye demoyo korkma.. bir dilim.ekmek ye biriki saat sonra bir mandalina nebilim portakal sonra 1 dilim ekmek.. vs o sekilde ogunleri cogalt.. ben ole yapiyorum hic cok kotu duruma gelmiyom bulantilarla geciyi