Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Kizlar nolur benim için dua edin. Umutlarim sanki yavas yavas tukeniyor artik.

Ceylinim, son on gün iliski yasak demisti ya dr u.
Bende esime yasakladim 🙂
Bakalim bir faydfaydasi olacak mi
hayırlısı olur ıns uzulme cnm yaa tr de de drlar beklemek ıstıyor ama ben beklemk ıstemıorum drumu zor ıkna ettım tüpe valla cnm benmde dr 1 hafta oncesı yasaklamıştı ılıskıyı

hayırlısı olur ıns uzulme cnm yaa tr de de drlar beklemek ıstıyor ama ben beklemk ıstemıorum drumu zor ıkna ettım tüpe valla cnm benmde dr 1 hafta oncesı yasaklamıştı ılıskıyı

Ben bu ay ceylinim gibi on gün onceden ikiskiyi yasakladim tabi esimle konusup anlastik 🙂
Bide adet olursam dusunemiyorum onun halini 🙂
Ama kararliyim artik Napalim. Her yol mubah

Kizlar nolur benim için dua edin. Umutlarim sanki yavas yavas tukeniyor artik.

Ceylinim, son on gün iliski yasak demisti ya dr u.
Bende esime yasakladim 🙂
Bakalim bir faydfaydasi olacak mi
canm benim insallah ne asılamaya nede tüpe gerek kalmadan hamile kalırsınn insallah rabbimm kucaını doldursun insallah umutsuz olma canm umutların bitmesin bak ben 1 yıldan sonra oldu tadevide gördüm ama doktrumdan allah razı olsunn ilk tadevide oldu cok sükür evet 10 gün kala iliski yasakladı iiikide yasaklamıs hep son güne kadar devam edioduk olmadı ama bu kez yasak olduundan mı bilmiorum olduu cokk sükür melegim salı günü kontrole gitcem insallah kesei falan görürüz allahımm isteyen herkese versnn insallah seninde hamiş olmanı coook istiorumm canm benimm aminn

cnm neden son 10 gün yasak ilişki

canmm catlama falan olmustu ona göre illski söledi su günlerde olsun die adetten sonra afedersin 6 kez ilski oldu sadece tutunması için sanırım yasakladıı doktrum 10 gün kala o yüzden canm
bende cat iğnesi oldum ama cnm son 10 gün bişey demedi doktor doğrudur kuzum belkide tutunmasu kolay olsun diye demiştr sana doktor 🙂

Sagol canim benim ya. Insaallah rabbim bagişlarsa...
Ceylinim bugün 19.cu günüm ve bu ay cok dikkat ettim 🙂 bakalim nasip arti.