Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

anladım cnm vardır bundada bır hayır ıns bu olur bnde tup ıcın ıslemlere baslasdım onumzdekı ay ınsss yapacgz
Ben anlamiyorumki tr de hersey çok cabuk ilerletiyorlar. Bak burda bi asilama oldum tutmadi bir Ay beklettiler, sonra ikinci asilama için kontrol oldum, bu ay gecti dediler yine bir Ay bekledik. Ikinci asilama oldum oda tutmadi, yine bir Ay bekletiyolar. Burda her tedavi sonrasi bir adet dongusu bekletiyolar çünkü kullandigimiz ilaçlar in etkisi surebiliyormus.
Dr un bekleme salonunda biriyle konusmustum. kadin ikinci cocugu için asilama olmaya gelmis. Ben dedim pek tanimiyorum dr lari falan yaptim.
Kadin dedi ki, ilk cocugum bu dr lar sayesinde oldu dedi. Uzun yillardir olmuyordu, bunlara geldim birinci asilama yi yaptik tutmadi, ikinci asilama için bir Ay ara verdiler, o ay kendim hamile kaldim dédi.
Kadina dedimki bu bir mucize bence. Evet aynen oyle dedi.
Dr lar bu yüzden burda hep tedavi sonrasi bir Ay ara veriyorlar, istirahat ayi.

cnm burdada verıyorlar ılacın etkısıyle olabılıyor dıorlar ama bır sonrakı ay ıcın hemen ıslemlere başlıyorlar senın anlatgına gore ıkı ay gecmıs oluo ıste ben bu ay ılac almıorum sımdı 13 mart adet tarıhhım baklam ıste o zman tüpe baslayacgız keşke olmasam da gerek kalmasa dıyecegım ama yıne olacgm ıcın sıkıntı yapmıyorum artık hayrlısı ıns

Asil konuya geleyim 🙂
Tr de herseyi pes pese yapiyorlar, sanki kadinin vucudu robot. Dugmeye basinca, Simdiye kadar kullandigi tüm ilaçların etkisi geciyor. Hemen yeni bir tedavi ye geciyorlar.
Ben hayret ediyorum gerçekten.

Imkanim olsa gelir tr de tüp olurum. Ama once burda denemek istiyorum.
Allah im, insaallah, tüp tedavisine gerek kalmadan nasip eder bebegimizi, hayirlisiyla insaallah.....
Bu sabah ogrendim, bi kuzenim hamileymis, onlari cok seviyorum, onlar için çok sevindim.
Allah im bize de nasip etsin insaallah.

Yoo biz de bir Ay bekliyoruz adet olunca tekrar tedavi badliyo. Ama ben ikinci asilama için ilk gittigimde ovulasyon erkenden gerceklesmisti o yüzden yapamadik, yine bidahaki adeti bekledik. Her ay ayni gün ovulasyon olmuyor ki bende, bi bakiyolar 12.Ci gün ovulasyon olmus bile. Bi bakiyolar ovulasyon günüm 16.Ci günüme geliyor. Haliyle takip etmek zor.