Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

üzülme cnm yaa insallah tüp bebege gerek kalmaz 3.asılamada rabbim nasip eder cnm bende birdahıkı ay 2.asılamaya baslıycam rabbm yardımcımız olsun

Hg aramiza Yasadigin cok uzucu bir olay ama elden gelen yok veren Rabbim alan Rabbim.. derlerya dusuk olunca sagliksiz olurmusda rabbim alurmis.. belkide hastaydi veya bir sorunu vardi.. Rabbim bununla sinayacakdi seni sonra bir iyilik belkide Rabbim seni bu sinavdan kurtardi.. Boyle dusun rahatlat kendini.. oraya koyarken nasil seviniyosak aldigindada sabirli olmaliyiz..
Belirtilere gelince insallah olmazsin herkesfe farkli oluyo insallah hamilelik belirtileridir canim mecbur beklenilcek

Kendini salma konusman iyi olmus tup bebege geciesede asilama dikkat eder bukez.. rahme vakilmasida iyi olmus.. psikolojikman seni bu durumun etkilemesine izin verme..
Uzmanlara sorsan kayanin icinden ot bitmez der Rabbim dik sert kayalarin arasindan nazli bir cicej veriyo..
Rabbim rahmeti o yuzdelerden daha cok Rahmeti bollugu bereketiyle tecelli etsin bebegini versin saglicakla ve butun bekleyen arkadaslara amin

CNM bende senı cok ıyı anlıyorum aynı seklde aynı seylerı yasıyoruz neredeyse bnımde drum asılama ıcın tekrar deeneylım dedıgınde hocam artık gercektende yıprandım ben bı asama daha yukselmeyı ıstıyorum süreç benı daha cok uzuyor dedıgımde ıkna edebıldım ama o kadar cok test yapılıyor kı dun akcıgerımde bı nodul olduğunu ve bunun ıcın gogus hastalıklarından onay ıstedıklerını soledıler hopaaaa nerden cıktı bu dedım o kadar korktum kı bebek falan aklımdan gıttı akcıgerımde bısı var kalktım gogus hastalıklarına gıttım ama gıdene kadar gelde benı gor neler duşundum Rabbım sen sağlık ver oncelıkle dıe ağlaya ağlaya gıttım cok sukr kı bısı deıl evet akcıgerımde nodul yada leke gıbı bısı var ama cok onemlı deıl 6 ayda bır fılm cektrmem gerektıgını buyuyp buyumedgını kontrol edecgımızı soledı kucccken alerjı gecırmıstım bu nedenle olabılecgını soledı evt tekrar dondum hastaneye onumzdekı ay tup tedavısıne başlıyorum dedgın gıbı %35 mıs ıns olur ben ınanıyorum kı rabbım bıze nasıp edecek cok uzattım kızlar ozur dılerımmm anlayacgın benım de kafam altüst oldu 🙁

Canim benim Evet nerdeyse ayni surecten geciyoruz gibi. Allah yardimcimiz olsun insaallah.
Ama canim benim, bu tedaviye bizi iten faktorler ayri diye dusunuyorum. Bizim artik iyice kabullenmeye basladim, bizim normal sartlarda hamile olmam cok zor mus. Allah dilerse bahşederse olur tabii, insaallah..
Ya biz asilama oncesi de cok test yaptik. Dr tüp tedavisi oncesi bi sürü test yapicaz dedi. Gene ne testi yapicaklar anlamadim ben. Alt tarafi ikimizden numune alip birlestircekler. Tr de olsa iki hafta içinde her islem biterdi. Burda ben beni asilama ile bekletiyolar.

Dr bir dr buldum internet den, e mail ile kisaca durumumuzu yazdim.
Dr cvp verdi. Asilama ile zaman kaybetmeyin, siz tüp bebek hastasi siniz. Siz hemen klinigimize gelin. Diyordu mail inde...
Allah yardimcimiz olsun insaallah, bilmiyorum artik napmaliyim bilmiyorum.

cnm sızde sıkıntı mı var yaaa umudunu krmak ıstemeem ama benm dr um da ıkıden sonra asılamann da oranı dusuyr dedı