Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Ceylinimm insallah hamileyimdir. Belirtilerin neler oldu yardimci olur musun lutfen. Progestan hapim dun aksam bitti. Netten arastirdim bu hap adet geciktiriyo demis bazilari. Bazilarida adet sokturucu olarak kullanmis anlamadim valla 🙁((
insallah hamilesindr canm bendeki belirtiler ilk olarak gögüs ucu acıdı sonra etrafına dagıldı agrıı halada agrıo ucları hafif siyahlasmaya basaladı kasıklarımda gurultular oldu belim sanki kırılacak gibi cook fazla agrıodu kasıklarım 2 gün agrıdı ama yürüyemiodum okadar fazlaydı baskada yok bende akıntı olmadı hersein hayırlısını versn rabbim inşallah herkese versn bebislerini amin

Elfida arkadasim nasil yani ya ;(( ama arastirdim adet söktürücu olarak kullananda varmis. Valla kafam karisti. Hem adet geciktirici hem adet sokturcu nasil oluyo bu hap 🙁(((

Canim kisacasi soyle anlatayim, dollenme olunca bu hap adeti engelliyo, dollenme olmamişsa da adeti söktürcü islevini yapiyo. Sen kac gün kullandin progestan i ? Bugün progestan biteli kaç gün oldu ? Adet oldunmu ?

Slm Kizlar iki gün once dr umla gorustum konustuk sadece ve üçüncü asilama yi yapmaya beni ikna etti. Eger oda tutmazsa, baska testler yapicaklar. Adini soyledi ama unuttum cok uzundu. Rahmime kamerayla bakalim dedi belki polipe vardir o engel oluyordur dedi. Bilmiyorum ki fransizca polipe turkcesi kist mi ? Gerçi kist de fransizca kelime, oyle olsaydi kist derdi dr...
Dr à artik beklemek den cok yoryldugumu her seferinde olmayınca uzuldugumu ve Her seferinde tekrar bir iki ay gecirdigimizi soyledim.. Dr keske bi sihirli degnegim olsaydi inanin onu kullanirdim dedi.
Dedim peki o zaman hemen tüp tedavisine gecelim Dedim. Bakin tüp tedavisi cok zor bir surec tir, bunun için de once bir sürü tetestleri yapicaz. Once üçüncü asilama yi yapalim tabii hamile kalmazsaniz, asilama yine tutmazsa testler yapariz dedi. Bende dedimki sizce asilama da yüzde elli sansimiz var mi ? Diye sordum. Dr dediki ben size bastan açik açik konustum bu konuyu, yüzde yirmi sans var dedim diyo asilama için. Tüp için de yüzde otuzbes. Bakin boyle hemen tüp tedavisine gecemeyiz olmaz bu. Adim adim ilerlemeliyiz, bu üçüncü asilama yi da yapalim. Sonra tekrar konusuruz dédi.

Kizlar iki gündür o kadar yorgunum gucsuzum ki, bi turlu toparlanamiyorum.
Kendimi iyice saldim. O kadar yorgun hissediyorum ki ayakta duramiyorum. Hep uykusuzum.

rabbim yardımcın olsun cnm herşeyin hayırlısını nasip etsin sabırr et dua ett ... rabbim ne diyo ben vermeyeceğim bişeyi dile getirmem diyo ama bunun karsılıgıda sabır çünkü bizimde sınavımız bu malesef allah'tan geliyo itarazımız yok verende o alanda o inş rabbim tez zamanda dua mıza kavuşturur bizleri