Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

evettttttttt yaptım ve cook sükür cift cizgiyi gördümmm allahımmm bu nasıl bi duygu rabbimmm isteyen herkese hayırlısıyla bebeişlerini versn insallah
ayyyy cnm ne güzel ya inş saglıklı hamilelik gecirirsin inş.. burda hamile olanları gördükçe hem seviniyom hem umudum oluyo cnm allah bizede nasip eder inşşş cnm 🙂

evettttttttt yaptım ve cook sükür cift cizgiyi gördümmm allahımmm bu nasıl bi duygu rabbimmm isteyen herkese hayırlısıyla bebeişlerini versn insallah
Hadi gozun aydin ceylinimmmm cok sukur aylar bereketli geciyor bu ay bitmeden sanirim 3. Hamilelik haberi.. hermevsim sen gamze insallah vozlemde hamile olur.. vozlem sen niye test yapmadin?
Ceylinimm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinnnnn coook sevindim inanki oyke guzel bir duyguki.. cok sukur Rabbime.. Rabbim olmayanlarada nasip etsin insallahh

ayyyy cnm ne güzel ya inş saglıklı hamilelik gecirirsin inş.. burda hamile olanları gördükçe hem seviniyom hem umudum oluyo cnm allah bizede nasip eder inşşş cnm 🙂
aminnn insallah canmm rabbimm hepimizn duasını kabul etsn insallah sanada versn isteyen herkesede bu duyguyu yasatsınnn cokkk farklı bi duyguu allahımm kimsei kimseye yernik burakmasınn aminn

aminnn kuzum aminn aminnn gercektenn cook güzel bi duyguymus allahımm herkese yasatsınn bu duyguyu aminn