slm arkadaslar yarin embiriyo transferim var ve bugunden itibaren vaginal kapsul kullaniyorum ama yarin kullanmam gerekiyormu bilmiyorum bu konuda bilginiz varmi lutfen yardimci olun bana
Slm ve hosgeldn canim, dr sana soylemedimi ? Yardimci olmak isterim ama yanlis bisey soylemiyim simdi. Kaç gün kullandin ? Sabah mi aldin aksam mi ? Transfert sabah olur heralde, orda sorarsin devam edecek misin ?
elfidam canm bise dorcam yaa sen progesteronu ne kadar kullanıosun 15 gün kullandm ben vajinal jel olrak benm dün bitti ne yapmam lazım tekrar almalımıyım
elfidam canm bise dorcam yaa sen progesteronu ne kadar kullanıosun 15 gün kullandm ben vajinal jel olrak benm dün bitti ne yapmam lazım tekrar almalımıyım
Canim ben sadece on gün kullaniyorum yani iki asilama da da on gün kullandim. Ondörtuncu gün de test yapacaktim ama zaten ikisindede o gün adet oldum.
Sen artik kullanma, yarin test yap, carsamba günü de hala adet olmazsan ikinci testi yap
Canim ben sadece on gün kullaniyorum yani iki asilama da da on gün kullandim. Ondörtuncu gün de test yapacaktim ama zaten ikisindede o gün adet oldum.
Sen artik kullanma, yarin test yap, carsamba günü de hala adet olmazsan ikinci testi yap
Birinci test negatif cikarsa ve carsamba hala adet olmazsan, ikinci defa bir idrar testi yap Demek istedim. Zaten adet olursan gerek kalmaz, veya birinci test bakarsin popozitif çikar 🙂 hade insaallah canim insaallah hayirlisiyla hamile sin dir !
Kizlarr cnm cok sikkin mcaskin senn adina cok sevindm hermevsim rabbim bebeisini sana bagislar inss saglicakla kucagina alirsin ins benm adetij biteli 4 5gun oldu 5 de bi kalktm mutis bi karin agrisi ve kanamam var ne yapacgjmj bilmiorum yaaa bu ne simdi ensonki.kimyasal dusukte bole olmustu canim cok skldi dua edin kotu bisi cikmasin ya 🙁