prenses 1989 Hamiş Melek 18 Şubat 2015 #14.233 gmz ylz' Alıntı: Saol canm hepinize ediyorum zaten Genişletmek için tıkla ... canımmmm çoooooooooook sevindimm gözün aydınnn kaç haftalıkkk maşşallah
gmz ylz' Alıntı: Saol canm hepinize ediyorum zaten Genişletmek için tıkla ... canımmmm çoooooooooook sevindimm gözün aydınnn kaç haftalıkkk maşşallah
C celikcelik Daimi Üye Üye 18 Şubat 2015 #14.234 gmz ylz' Alıntı: Hamilemisim kizlar Rabbim sizede nasip e der inşallah en kisa zamanda Genişletmek için tıkla ... Degerin kac cikti cnm
gmz ylz' Alıntı: Hamilemisim kizlar Rabbim sizede nasip e der inşallah en kisa zamanda Genişletmek için tıkla ... Degerin kac cikti cnm
C celikcelik Daimi Üye Üye 18 Şubat 2015 #14.235 celikcelik' Alıntı: Degerin kac cikti cnm Genişletmek için tıkla ... Hayirli.olsun cnm cok.sevndm
ceylinim:) Daimi Üye Üye 18 Şubat 2015 #14.236 gmz ylz' Alıntı: Hamilemisim kizlar Rabbim sizede nasip e der inşallah en kisa zamanda Genişletmek için tıkla ... hayırlı ugurlu olsunn canmm saglıklı kucaına almaı nasl etsn rabbimm darısıda bize olsun insallah amin
gmz ylz' Alıntı: Hamilemisim kizlar Rabbim sizede nasip e der inşallah en kisa zamanda Genişletmek için tıkla ... hayırlı ugurlu olsunn canmm saglıklı kucaına almaı nasl etsn rabbimm darısıda bize olsun insallah amin
hermevsim Hamiş Melek Üye 18 Şubat 2015 #14.238 Kızlar kanama bugün biraz daha Geldi ve kırmızıydi dr geldik 2 3 gün hastene de yatCam keSe içi kanama olmuş dua edin bana olur mu çok korkuyorum
Kızlar kanama bugün biraz daha Geldi ve kırmızıydi dr geldik 2 3 gün hastene de yatCam keSe içi kanama olmuş dua edin bana olur mu çok korkuyorum
melek cenneti Hamiş Melek 19 Şubat 2015 #14.239 hermevsim' Alıntı: Kızlar kanama bugün biraz daha Geldi ve kırmızıydi dr geldik 2 3 gün hastene de yatCam keSe içi kanama olmuş dua edin bana olur mu çok korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Şifa bulursun inş gülüm Rabbim saglikli eylesin
hermevsim' Alıntı: Kızlar kanama bugün biraz daha Geldi ve kırmızıydi dr geldik 2 3 gün hastene de yatCam keSe içi kanama olmuş dua edin bana olur mu çok korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Şifa bulursun inş gülüm Rabbim saglikli eylesin
melek cenneti Hamiş Melek 19 Şubat 2015 #14.240 Kizlar ultrasona gore 4 ayligim karnimin sağ tarafinda bir nokta varki batio acil arazi bisey birde kalcalarim çok aciyor ha bide belim curuge cikiyorum sanirim normalmi sizce bunlar
Kizlar ultrasona gore 4 ayligim karnimin sağ tarafinda bir nokta varki batio acil arazi bisey birde kalcalarim çok aciyor ha bide belim curuge cikiyorum sanirim normalmi sizce bunlar