B bebegımgelsın Forum Okuru 17 Şubat 2015 #14.151 elfidamsanem' Alıntı: Corek otunu nasil oguttun ? Ben bir defa ugrastim ogutemedim. Evde ogutulmems var. Genişletmek için tıkla ... Canm iste bende ogutulmus aldm ogutemezsn dedi aktar bna kahve ogutme maknen varsa o olur bazi bayablar cekcle ogutuyolarms 🙂 bazilari sarmsak ezme kabnda
elfidamsanem' Alıntı: Corek otunu nasil oguttun ? Ben bir defa ugrastim ogutemedim. Evde ogutulmems var. Genişletmek için tıkla ... Canm iste bende ogutulmus aldm ogutemezsn dedi aktar bna kahve ogutme maknen varsa o olur bazi bayablar cekcle ogutuyolarms 🙂 bazilari sarmsak ezme kabnda
B bebegımgelsın Forum Okuru 17 Şubat 2015 #14.152 elfidamsanem' Alıntı: Sût hormonu nedir ? Bende olsaydi dr soylerdi demi ? Genişletmek için tıkla ... Evet olsa oylerdi buyuk ihtmal testi yapmstr ploraktn hormonu derler ve testlerde ph yazar
elfidamsanem' Alıntı: Sût hormonu nedir ? Bende olsaydi dr soylerdi demi ? Genişletmek için tıkla ... Evet olsa oylerdi buyuk ihtmal testi yapmstr ploraktn hormonu derler ve testlerde ph yazar
biza Üye Üye 17 Şubat 2015 #14.153 slm kızlar bende çörek otu bal tarçın kullanarak hamile kalmıştım yılında tavsiye ederim ama polen kullanmadım ben,
slm kızlar bende çörek otu bal tarçın kullanarak hamile kalmıştım yılında tavsiye ederim ama polen kullanmadım ben,
elfidamsanem Daimi Üye Üye 17 Şubat 2015 #14.154 bebegımgelsın' Alıntı: Canm iste bende ogutulmus aldm ogutemezsn dedi aktar bna kahve ogutme maknen varsa o olur bazi bayablar cekcle ogutuyolarms 🙂 bazilari sarmsak ezme kabnda Genişletmek için tıkla ... Sen neyle oguttun
bebegımgelsın' Alıntı: Canm iste bende ogutulmus aldm ogutemezsn dedi aktar bna kahve ogutme maknen varsa o olur bazi bayablar cekcle ogutuyolarms 🙂 bazilari sarmsak ezme kabnda Genişletmek için tıkla ... Sen neyle oguttun
B bebegımgelsın Forum Okuru 17 Şubat 2015 #14.155 elfidamsanem' Alıntı: 🙂 kismet. Hayirlisi insaallah, insaallah olacak canım. Genişletmek için tıkla ... İnsallah canm ya bu ay olmazsa bi sure kprunmayi dusunuyrm
elfidamsanem' Alıntı: 🙂 kismet. Hayirlisi insaallah, insaallah olacak canım. Genişletmek için tıkla ... İnsallah canm ya bu ay olmazsa bi sure kprunmayi dusunuyrm
ceylinim:) Daimi Üye Üye 17 Şubat 2015 #14.156 elfidamsanem' Alıntı: Yaa biraz komik olcak ama yine anlamadim ben. Iliski esnasinda kasılma mi oluyor? Kizlar siz anladiysaniz nolur anlatin bana Genişletmek için tıkla ... canmm ben mi anltamıorumm stressten mesela kasıulma olur sinirlenince üzülünce ne bilm isteee vucut kasılmasııı varya iştee öle gevsemek lazımm yani kasmicaksınn vucuduu germiceksinnn anlatabildmmi cnm
elfidamsanem' Alıntı: Yaa biraz komik olcak ama yine anlamadim ben. Iliski esnasinda kasılma mi oluyor? Kizlar siz anladiysaniz nolur anlatin bana Genişletmek için tıkla ... canmm ben mi anltamıorumm stressten mesela kasıulma olur sinirlenince üzülünce ne bilm isteee vucut kasılmasııı varya iştee öle gevsemek lazımm yani kasmicaksınn vucuduu germiceksinnn anlatabildmmi cnm
elfidamsanem Daimi Üye Üye 17 Şubat 2015 #14.157 bebegımgelsın' Alıntı: Evet olsa oylerdi buyuk ihtmal testi yapmstr ploraktn hormonu derler ve testlerde ph yazar Genişletmek için tıkla ... Himm eski test sonuclarim hep duruyo, bakarim onlara. Ama sikinti yoktur yoksa dr soylerdi
bebegımgelsın' Alıntı: Evet olsa oylerdi buyuk ihtmal testi yapmstr ploraktn hormonu derler ve testlerde ph yazar Genişletmek için tıkla ... Himm eski test sonuclarim hep duruyo, bakarim onlara. Ama sikinti yoktur yoksa dr soylerdi
B bebegımgelsın Forum Okuru 17 Şubat 2015 #14.158 biza' Alıntı: slm kızlar bende çörek otu bal tarçın kullanarak hamile kalmıştım yılında tavsiye ederim ama polen kullanmadım ben, Genişletmek için tıkla ... Ben katmstm cnm hosgeldn ilk aydan hamle mi kaldn yksa bi kac ay snra mi
biza' Alıntı: slm kızlar bende çörek otu bal tarçın kullanarak hamile kalmıştım yılında tavsiye ederim ama polen kullanmadım ben, Genişletmek için tıkla ... Ben katmstm cnm hosgeldn ilk aydan hamle mi kaldn yksa bi kac ay snra mi
B bebegımgelsın Forum Okuru 17 Şubat 2015 #14.160 elfidamsanem' Alıntı: Sen neyle oguttun Genişletmek için tıkla ... İste ben ogutulmus aldm canm aktar bana oguremezsn dedi bende blmydm cekcle ogutuldugunu falan almak zorunda kaldm o seklde cekcn var bi posete koy ve o seklde ez
elfidamsanem' Alıntı: Sen neyle oguttun Genişletmek için tıkla ... İste ben ogutulmus aldm canm aktar bana oguremezsn dedi bende blmydm cekcle ogutuldugunu falan almak zorunda kaldm o seklde cekcn var bi posete koy ve o seklde ez