Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

aslinda haftasonu ben de erken gebelik testi aldim cünkü hic bi adet belirtim yoktu. heveslendim. Sonra kasiklarim agrimaya baslayinca yapmamaya karar verdim. Her seferinde bir yigin para veriyoruz yazik günah! Zaten vücudumuz bize bunu adet gecikmesiyle bildiriyor biraz sabir dedim kendi kendime. Bu kadar beklemisim 4 gün daha beklerim.
Hersey Bizim Elimizde!

hayırlısı olsun cnm ama yağmuruda anlayabiliyom çünkü bende öyleyim aslında biraz bekleyebilsek ama sonucunda güzel haber varsa insan hemen paylaşmak istiyo hadi bakalım hayırlısı hepimiz için bu ayın sonunda inşallah bissürü hamile olur ve bizde bunlardan biri oluruz🙂

evet arkadaslar bende ayni fikirdeyim boyali kusla en guzeli regli 4 5 gun gecikmesi test icin cunku regli den onceki testler yaniltiyor insani varsa bile yok gozukuyor varsa o zaten kendini ilerde gostercek yok sada uzuluyoruz bence test icin 4 gun beklemeliyiz arkadaslar.

evet doğru söylüyosunuz insan başkalarına çok güzel telkinde buluyo ama iş kendine gelince yapamıyo meraktan patlayacak seviyeye geliyoruz o güzel haberi alabilmek için gün değil saniyeler geçmek bilmiyo bende öyleyim başkasını rahatlama konusunda ama kendimi frenleyemiyorum bu ay rahatım bakalım düşünmüyorum ama günler geçtikçe ne yaparım bilmiyorum ah o gebelik testine giden paralar bi taneyle yetinmiyorum 3-4 tane

evet canim orasi da dogru ama insan yine en iyi telkinleri kendi kendine veriyor. Birakin o süreyi sonuna kadar yasayalim. Hem böylelikle yok kimyasal mi yok normal mi diye düsünmeyiz 😉 Nasil fikir?

hem biliyorsunuz ACELE ISE SEYTAN KARISIR 😀

ço doğru boyalıkuş cnm Rabbim bizi bizden daha ii biliyo o en doğru zamanda nasip etcek inş.biraz tevekkül etmek gerekiyo okadar işi oluruna bırakmamız gerek bu ay bende frenlicem kendimi ve Rabbim göstericek inşallah o güzellikleri bizlere