Toveb cnm ne isyanihasa rabbmden gelen hayrada serrede boynumuz kildan incebenmki uzunti sadece cok sukur ki rabbim bana ole hayirli es vermis li vala bsna aslinda en buyuk hediye bu cok sukur[/QUOTE]
Cnm benm isyan edyosn demedm yanls anlama o anlmda demedm bi nevi uzulme demk istedm yanls anladysan kusra bkma
Kızlar çok kötü geçiyor gunlerim bulantılar durmuyor ne yaptimSa yemek yiyemiyorum sabah kahvaltıdan önce çok özür dilerim çıkarttım zaten mide de boş mahvetti beni kahvaltı yaptım hala midé bulantısı devam ediyo
Cok uzuldum canim icine dogmuski pztesi beklicem diyodun hep.. 🙁
Olsun durmak yok yola devam.. bu ayda kimden umutlandiysak ters oldu Rabbim bundada vardir bir hayir..
En kisa zamandq Rabbim bebek sqhibi olmayo nasip etsin herkeze.. uzulme simdiki adim tub bebek enazindan bu garanti insallahh
Bugun giremedin sizi merak ettim edanin haberine moralim.bozuldu.. edanin desigi gibi Rabbimden gelen kabulumuz. Ama bu ayda kimden umutlandik olmadi.. cok sukur Rabbime umud wsebiliyoruz.. eda canim benim elfidam.ve sen ikinizde bu ay benim icin kesin gibiydiniz oyle emindim .. Ama napalim durmak yok yola devam iyi halimizle kotu halimizle birlikte atlatacagiz ins.. Rabbim umutlarimizi kirnasin isteyen herkese cifter cifer versin Rabbim aminn..
Benim.icin degerlisiniz..
Iyi geceler yatiyorum halim yok..
Keyfimde kalmadi yazicqk yarin grsz mc.kacar opuldunuz
Bugun giremedin sizi merak ettim edanin haberine moralim.bozuldu.. edanin desigi gibi Rabbimden gelen kabulumuz. Ama bu ayda kimden umutlandik olmadi.. cok sukur Rabbime umud wsebiliyoruz.. eda canim benim elfidam.ve sen ikinizde bu ay benim icin kesin gibiydiniz oyle emindim .. Ama napalim durmak yok yola devam iyi halimizle kotu halimizle birlikte atlatacagiz ins.. Rabbim umutlarimizi kirnasin isteyen herkese cifter cifer versin Rabbim aminn..
Bu ay kismet degilmis mc. Napalim herseyin hayirlisini versin rabbim cümlemize..... Insallah...
Bu arada ben dr aradim, bu donemi bitirip bidahaki adetim baslayinca tekrar asilama tedavisi olucam kismetse. Dün recete eve geldi, dr bu sefer klomen i günlük uç taneye cikartmis. Bide dr dan rdv istedim, on gün sonra goruscez. Kafamdaki soru isaretleri sorucam ama, nasil sorucam bilmiyorum...
Bide tatil yapyyapmayi planliyoruz, bidahaki asilama tarihine kadar gidip gelmek istiyorum ama yetistirebilecekmiyiz bilemiyorum. Thermal otele gitmeye karar verdim, sifa buluruz insaallah diye düşünüyorum.
Kizlar, iyi bildiginiz thermal oteller varsa fikir alabilirim. Simdilik iki üç secenegim var kafamda.
Off yaa kaç gündür canım çok sıkkın bugün de uykularimdan oldum aklıma geldikçe uyuyamiyorum. Hepiniz duymussunuzdur ozgecan i. Gencecik bir kız . Okadar üzülüyorum ki onun için elimden ne gelir diye düşünüp duruyorum dua ediyorum. O kizcagiza bunu yapan yaratıklar yasamamali en kötü şekilde ölüme mahkum olmalılar. Malesef öyle kötü bir adalet sistemimiz var ki bu pisliklerin yaptıkları hep yanlarına kâr kalıyo. Olamaz böyle şeyler olmamalı allahım sanki büyük bir kabus gibi . 1 saattir uyanigim belki daha çok olmuştur. Kötü bir kabusla uyandım ve kabus olduğu için sukrettim. Sonra aklıma yine ozgecan geldi 🙁 onun yasadiklari malesef k8 kabus degildi 🙂 uykum kaçtı uyuyamiyorum. Ona bunu yapan adamlar lime lime edilip yok edilmedikçe içimdeki öfke dinmicek gibi . O adamlar en kötü şekilde ölümü hak ediyorlar ötesi yok . Kusura bakmayın buraya bunları yazdım çünkü çok doluyum ve bura geldi aklıma.
Off yaa kaç gündür canım çok sıkkın bugün de uykularimdan oldum aklıma geldikçe uyuyamiyorum. Hepiniz duymussunuzdur ozgecan i. Gencecik bir kız . Okadar üzülüyorum ki onun için elimden ne gelir diye düşünüp duruyorum dua ediyorum. O kizcagiza bunu yapan yaratıklar yasamamali en kötü şekilde ölüme mahkum olmalılar. Malesef öyle kötü bir adalet sistemimiz var ki bu pisliklerin yaptıkları hep yanlarına kâr kalıyo. Olamaz böyle şeyler olmamalı allahım sanki büyük bir kabus gibi . 1 saattir uyanigim belki daha çok olmuştur. Kötü bir kabusla uyandım ve kabus olduğu için sukrettim. Sonra aklıma yine ozgecan geldi 🙁 onun yasadiklari malesef k8 kabus degildi 🙂 uykum kaçtı uyuyamiyorum. Ona bunu yapan adamlar lime lime edilip yok edilmedikçe içimdeki öfke dinmicek gibi . O adamlar en kötü şekilde ölümü hak ediyorlar ötesi yok . Kusura bakmayın buraya bunları yazdım çünkü çok doluyum ve bura geldi aklıma.
Hayirli sabahlar herkese....
Canım bende cok üzüldüm. Üzülmemek elde mi. Allah kizin ailesine sabir versin. Kizlarimiza daha Tedbirli davranmayi ogretmemiz gerekiyor. O kizcagiz daha erken bir saatte evine donseydi, o minibuste yanliz kalmiycakti, bunlar da olmiycakti Belki. Tedbir kuldan takdir allah dan. Annemin bir sozu var dederki, bir kizin on etegi arka etegine dusmandir. Yani kimseye guvenmiyceksin. Cok Yazik olmus. Allah rahmet etsin.
Bugun giremedin sizi merak ettim edanin haberine moralim.bozuldu.. edanin desigi gibi Rabbimden gelen kabulumuz. Ama bu ayda kimden umutlandik olmadi.. cok sukur Rabbime umud wsebiliyoruz.. eda canim benim elfidam.ve sen ikinizde bu aiste im icin kesin gibiydiniz oyle emindim .. Ama napalim durmak yok yola devam iyi halimizle kotu halimizle birlikte atlatacagiz ins.. Rabbim umutlarimizi kirnasin isteyen herkese cifter cifer versin Rabbim aminn..
Cnm benm sjzin bize burda moral olmaniz gercektende ii gelio ama dedigin gibi testin sonucunu gormek cok uzuyor beni nedense olede negatif bole de ama biktim. Gercektendd test yapmaktan 🙁+ evet ama bu ay tupe basvuruyorum rabbimde isterse bu ay olacak inss ;😉) umut dunyasindayiz iste
Hayirli sabahlar herkese....
Canım bende cok üzüldüm. Üzülmemek elde mi. Allah kizin ailesine sabir versin. Kizlarimiza daha Tedbirli davranmayi ogretmemiz gerekiyor. O kizcagiz daha erken bir saatte evine donseydi, o minibuste yanliz kalmiycakti, bunlar da olmiycakti Belki. Tedbir kuldan takdir allah dan. Annemin bir sozu var dederki, bir kizin on etegi arka etegine dusmandir. Yani kimseye guvenmiyceksin. Cok Yazik olmus. Allah rahmet etsin.
8 çok geç bi saat değil aslında. Ben ikinci öğretim de okumuş birisi olarak bazen gece 11 yada 12 yi buluyordu eve dönmem ve gerçekten korkuyordum da babam gelip duraktan alıyordu beni. Bazen sadece şoför muavin ve ben kaliyorduk otobüste. Yani tamamen allah q emanet.