Bilmiyorum ki canim bu kişiden kişiye değişiklik de gösteriyor sanırım. Mesela benim bulantım 2.aydan sonra başladı ve azdı yani yemegimi falan herseyi yine eskisi gibi yiyorum. Sadece aşırı bir koku hassasiyeti oluştu özellikle bazı yemekler piserken mutfağın yakınından bile geçmiyorum mecbur kalırsam burnumu kapatıyorum 🙂 bir arkadaşım da hamileliğin başında 3 ayda 8 kilo verdi hastanede serumlarla beslendi sonra kendine gelebildi yani demem o ki bu süreç kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Senin inş okadar zor geçmez.
Canım bilmiyorum ya ama salı günü gidicem böyle devam ederse özel klinik ya benim hafta sonu kapalı pazartesi de başka şehire gitmemz gerek ancak salı günü giderim çünkü günde bi ogün zor yiyorum onuda ya çıkartıyorum yada bulantıdan mahvoluyorum
Canım bilmiyorum ya ama salı günü gidicem böyle devam ederse özel klinik ya benim hafta sonu kapalı pazartesi de başka şehire gitmemz gerek ancak salı günü giderim çünkü günde bi ogün zor yiyorum onuda ya çıkartıyorum yada bulantıdan mahvoluyorum
Cancazim bende geçen adet donemimde klomen kullandim asilama oncesi, bide ovitrelle ignesini vurdum. Asilama nin ertesi günü de progesteron kullandim on gün.
Sen asilama olmadan, tedaviyle tutar insaallah canim.
Kızlar ben birde bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım + yumurta takibim oldu. Doktor bu ay hamıle kalman lazım dedi herşey yolundaydı, İnş. Rabbim nasıp eder. Yumurta çatladığı günden beri bel ağrım çok fazla, kasık ağrımda ara ara oluyor. Göğüslerim uçları yara gibi akıntım fazla, uzanıyorum sürekli. Bu ay hiç bi fıkrım yok emin de değilim.
canm bende seninle aynı durumdaım yumurta takibi yapıldı ama ben klomen deil gonal f ignesi kullandm catlama igneside prengy yapıldı adetime 1 hafta var ama bendeki belirtiler gögüs agrısı ve cooookk felaket bel agrısı baska bise yok
Arkadaslar benim adet gunume 4 gun kala idrar testim iki çizgide cok belli cikti.1 haftadır devam eden adet agrisindan suphelendim de test yaptim.yoksa başka belirtim yoktu.sadece goguslerm sisti. İdrara bu kadar cabuk gecmis olması mumkunmu? Baya sasirdim. Gecen aydan mi dicem de gecen ay adet oldum. 4 tane test yaptim ayni sonuç 😉
st: 976747, member: 84170"]Eda uzulme canm ksmet hersey Rabbim zamanini bilr hc blemeyz isyan etne tatlm[/QUOTE]
Toveb cnm ne isyanihasa rabbmden gelen hayrada serrede boynumuz kildan incebenmki uzunti sadece cok sukur ki rabbim bana ole hayirli es vermis li vala bsna aslinda en buyuk hediye bu cok sukur
Toveb cnm ne isyanihasa rabbmden gelen hayrada serrede boynumuz kildan incebenmki uzunti sadece cok sukur ki rabbim bana ole hayirli es vermis li vala bsna aslinda en buyuk hediye bu cok sukur[/QUOTE]
canm üzlmeee yaaaa allahıım elbet verir hayırlısıyla hiç birimizi evlatsızz bırakmasınn hayırlısıyla saglıklı sıhatli versn herayy bi umut bizm içinn durmak ykkkk yola devammm