Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Canım bilmiyorum ya ama salı günü gidicem böyle devam ederse özel klinik ya benim hafta sonu kapalı pazartesi de başka şehire gitmemz gerek ancak salı günü giderim çünkü günde bi ogün zor yiyorum onuda ya çıkartıyorum yada bulantıdan mahvoluyorum

canm bende seninle aynı durumdaım yumurta takibi yapıldı ama ben klomen deil gonal f ignesi kullandm catlama igneside prengy yapıldı adetime 1 hafta var ama bendeki belirtiler gögüs agrısı ve cooookk felaket bel agrısı baska bise yok

Arkadaslar benim adet gunume 4 gun kala idrar testim iki çizgide cok belli cikti.1 haftadır devam eden adet agrisindan suphelendim de test yaptim.yoksa başka belirtim yoktu.sadece goguslerm sisti. İdrara bu kadar cabuk gecmis olması mumkunmu? Baya sasirdim. Gecen aydan mi dicem de gecen ay adet oldum. 4 tane test yaptim ayni sonuç 😉

st: 976747, member: 84170"]Eda uzulme canm ksmet hersey Rabbim zamanini bilr hc blemeyz isyan etne tatlm
Toveb cnm ne isyanihasa rabbmden gelen hayrada serrede boynumuz kildan incebenmki uzunti sadece cok sukur ki rabbim bana ole hayirli es vermis li vala bsna aslinda en buyuk hediye bu cok sukur[/QUOTE]
canm üzlmeee yaaaa allahıım elbet verir hayırlısıyla hiç birimizi evlatsızz bırakmasınn hayırlısıyla saglıklı sıhatli versn herayy bi umut bizm içinn durmak ykkkk yola devammm